Autodelen met de buurt in Breda

Ben je geïnteresseerd in autodelen en wil jij dat samen met jouw buurt doen? OnzeAuto helpt buren auto’s met elkaar te delen. Op dit ogenblik worden er helaas is dat nog niet mogelijk in jouw buurt in Breda. Maar niet getreurd. Je kunt jouw interesse heel simpel kenbaar maken door jouw gegevens in te vullen. Bij meer aanmeldingen uit de buurt, krijgen jullie eigen deelauto’s.

  • Samen autodelen met de buurt
  • 100% elektrische deelauto's
  • Alles geregeld, van verzekering tot onderhoud

Interesse in autodelen in Breda

Alles wat je wil weten voordat je gaat autodelen

Beleef de voordelen van elektrisch rijden zonder de nadelen van een eigen auto. Met een deelauto creëer je meer ruimte en stimuleer je een groenere buurt in Breda, Noord-Brabant. Maar hoe werkt zo’n deelinitiatief met de buurt? Zijn de auto’s wel beschikbaar als ik weg moet? En wat kost een deelauto precies? Dat lees je hieronder.

Zo werkt autodelen

Wist je dat autodelen met buren stiekem heel simpel is? Zodra de deelauto’s in de buurt staan, kan het delen direct beginnen. Het enige waar jullie voor hoeven te zorgen, is een groep enthousiaste autodelers. Wij doen de rest.

Hoe werkt het?

Kosten van een deelauto

Met een deelauto weet je iedere maand weer exact wat je kwijt bent. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over onderhoud en verzekeringen. Als je een auto deelt, kun je kiezen uit een paar lidmaatschappen. Bereken jouw kosten hier.

Bereken kosten

Doe de autodeeltest

Staat jouw auto vaker stil dan dat die rijdt en wil je autodelen, maar weet je niet of het bij je past? Doe de autodeeltest en weet heel snel of autodelen bij je past. We willen graag wat meer weten over hoe veel je een auto nodig hebt en de buurt waarin je woont.

Start de test
×

Contact