Autodelen met de buurt in Diemen

Vind jij duurzaamheid belangrijk en wil jij autodelen met jouw buren? In Diemen wilt een enthousiaste groep inwoners graag elektrische auto's delen. Je kunt jouw interesse heel simpel kenbaar maken door jouw gegevens in te vullen. Bij meer aanmeldingen uit de buurt, worden de deelauto's geplaatst..

  • Samen autodelen met de buurt
  • 100% elektrische deelauto's
  • Alles geregeld, van verzekering tot onderhoud

Interesse in autodelen in Diemen

Deel deze pagina met jouw buren

Alles wat je wil weten voordat je gaat autodelen

Beleef de voordelen van elektrisch rijden zonder de nadelen van een eigen auto. Met een deelauto creëer je meer ruimte en draag je bij aan een groenere buurt in Diemen, Noord-Holland. Maar hoe werkt zo’n deelinitiatief met de buurt? Zijn de auto’s wel vrij als ik ze nodig heb? En wat kost een deelauto precies? Dat lees je hieronder.

Zo werkt autodelen

Wist je dat autodelen met de buurt eigenlijk heel eenvoudig is? Zodra de deelauto’s er staan, kun je de auto meenemen met de deel-app. Het enige waar jullie voor hoeven te zorgen, is een groep gemotiveerde autodelers. Wij doen de rest.

Hoe werkt het?

Kosten van een deelauto

Met een deelauto weet je maandelijks precies wat je betaalt. Je komt nooit meer voor onverwachte kosten te staan. Je kiest simpelweg voor het lidmaatschap dat het beste bij jouw rijgedrag past. Benieuwd welk lidmaatschap het meest geschikt is voor jou?

Bereken kosten

Doe de autodeeltest

Wil jij autodelen, maar weet je niet of het bij je past? Doe de autodeeltest en zie heel snel of autodelen bij je past. We horen graag wat meer over jouw rijgedrag en de buurt waarin je woont.

Start de test
×

Contact