Autodelen met de buurt in Houtvaartkwartier

Heb jij interesse in autodelen en wil jij dat samen met jouw buren uit het Houtvaartkwartier in Haarlem doen? In navolging van het Ramplaankwartier en de Planetenwijk kunnen inwoners van het Houtvaartkwartier hun interesse in autodelen doorgeven. Je deelt dan in besloten kring een aantal elektrische deelauto’s met de buurt. Bij voldoende interesse uit de buurt, worden er buurtauto’s geplaatst.

  • Samen autodelen met de buurt
  • 100% elektrische deelauto's
  • Alles geregeld, van verzekering tot onderhoud

Interesse in autodelen in Houtvaartkwartier

Alles wat je wil weten voordat je gaat autodelen

Ervaar met OnzeAuto de voordelen van rijden in een elektrische auto zonder de lasten van een eigen auto. Met een deelauto verdwijnen er tot wel 5 eigen auto’s uit de straat en stimuleer je een groenere buurt. Maar hoe werkt zo’n deelinitiatief met de buurt? Zijn de auto’s wel beschikbaar als ik weg moet? En wat kost een deelauto precies? Dat lees je hieronder.

Zo werkt autodelen

Wist je dat autodelen met buren eigenlijk heel simpel is? Nadat de deelauto’s er staan, kan het delen direct beginnen. Jullie hoeven alleen te zorgen voor een groep gemotiveerde autodelers. OnzeAuto doet de rest.

Hoe werkt het?

Kosten van een deelauto

Met een deelauto weet je iedere maand weer exact wat je kwijt bent. Je komt nooit meer voor onverwachte kosten te staan. Als je een auto deelt, kun je kiezen uit vier lidmaatschappen. Bereken jouw kosten hier.

Bereken kosten

Doe de autodeeltest

Lijkt autodelen jou interessant, maar weet je niet of het iets voor jou is? Doe de autodeeltest en kom erachter. We stellen je graag een aantal vragen over hoe vaak je een auto nodig hebt en de buurt waarin je woont.

Start de test
×

Contact