Autodelen met de buurt in Wognum

Vragenlijst over vervoer en deelmobilteit in Wognum

Op dit moment is er helaas nog geen buurt begonnen met autodelen. Staat jouw auto vaker stil dan dat die rijdt en wil jij wel graag elektrische auto’s delen met je buurtgenoten?

Samen autodelen met je buren

100% elektrische deelauto's

Bespaar op maandelijkse autokosten

Dit is een feestelijk lancering van een nieuw autodeel initiatief. Een groep buren viert hier samen dat zij samen een aantal elektrische auto's gaan delen.
Twee jonge en enthousiaste autodelers naast twee elektrische deelauto's
Tom is een nieuwe autodeler. Hij zit achter het stuur van een deelauto en lacht vriendelijke naar de camera. (de deelauto staat stil)
Een autodeler gaat met de deelauto op vakantie. Ze zit in de auto met de deur open en heeft haar weekendtas vast.
Naar links icon
Naar rechts icon
Buren in Den Haag staat op stoep om twee nieuwe deelauto's heen. Ze steken allemaal enthousiast hun vuist de lucht in.

Kom in actie en start een eigen buurtinitiatief! 

We hebben allerlei tools waarmee je gelijk aan de slag kunt gaan. Bekijk ons stappenplan en start met het enthousiasmeren van je buurtgenoten.

Interesse doorgeven voor autodelen in Wognum

Wil je niet zelf in actie komen maar wel graag autodelen? Laat hieronder dan je gegevens achter.

Alles wat je wil weten over autodelen

Ervaar met OnzeAuto de voordelen van rijden in een elektrische auto zonder de lasten van een eigen auto. Met een deelauto verdwijnen er tot wel 5 eigen auto’s uit de straat en stimuleer je een groener Wognum. Maar hoe werkt zo’n deelinitiatief met de buurt? Zijn de auto’s wel beschikbaar als ik weg moet? En wat kost een deelauto precies? Dat lees je hieronder.

Voor het gemeentehuis van Veenendaal staat de eerste deelauto geparkeerd met de voordeuren open. De eerste autodelers staan samen om de deelauto heen.

Zo werkt autodelen

Wist je dat autodelen met buren eigenlijk heel simpel is? Nadat de deelauto’s er staan, kan het delen direct beginnen. Jullie hoeven alleen te zorgen voor een groep gemotiveerde autodelers. OnzeAuto doet de rest.

Een zpper die net haar deelauto uitstapt. Het is een stralende, zonnige dag buiten.

Tarieven en voordelen

Met een deelauto weet je iedere maand weer exact wat je kwijt bent. Je komt nooit meer voor onverwachte kosten te staan. Als je een auto deelt, kun je kiezen uit vier lidmaatschappen. Bereken jouw kosten hier.

Drie buurtambassadeurs uit Middelland, Rotterdam staan midden op straat.

Doe de autodeeltest

Lijkt autodelen jou interessant, maar weet je niet of het iets voor jou is? Doe de autodeeltest en kom erachter. We stellen je graag een aantal vragen over hoe vaak je een auto nodig hebt en de buurt waarin je woont.

Contact

Ben je al autodeler en heb je ergens hulp bij nodig? Stuur dan een mail naar support@onzeauto.com.

Jouw gegevens en vraag: