Autodelen met de buurt in Zaltbommel

Ben je geïnteresseerd in autodelen en wil jij dat samen met jouw buurtgenoten doen? OnzeAuto helpt daar graag bij. Er worden momenteel helaas nog geen elektrische auto’s gedeeld bij jou in de buurt in Zaltbommel. Maar niet getreurd. Je kunt jouw interesse heel eenvoudig aan ons doorgeven door jouw informatie in te vullen. Bij meer belangstelling uit de buurt, krijgen jullie eigen deelauto’s.

  • Samen autodelen met de buurt
  • 100% elektrische deelauto's
  • Alles geregeld, van verzekering tot onderhoud

Interesse in autodelen in Zaltbommel

Deel deze pagina met jouw buren

Alles wat je wil weten voordat je gaat autodelen

Beleef de voordelen van rijden in een elektrische auto zonder de lasten van een eigen auto. Met een deelauto creëer je meer ruimte en draag je bij aan een groenere buurt in Zaltbommel, Gelderland. Maar hoe werkt dat met de buurt? Zijn de auto’s wel beschikbaar als ik weg moet? En wat kost een deelauto precies? Dat lees je hieronder.

Zo werkt autodelen

Wist je dat autodelen met buurtgenoten zelfs heel simpel is? Nadat de deelauto’s er staan, kun je de auto meenemen met de deel-app. Het enige waar jullie voor hoeven te zorgen, is een groep gemotiveerde autodelers. OnzeAuto regelt de rest.

Hoe werkt het?

Kosten van een deelauto

Met een deelauto weet je iedere maand weer precies wat je betaalt. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over onderhoudskosten en verzekeringen. De keuze is volledig afhankelijk van jouw rijgedrag. Bereken jouw autokosten hier.

Bereken kosten

Doe de autodeeltest

Staat jouw auto vaker stil dan dat die rijdt en wil je autodelen, maar weet je niet of het bij je past? Doe de autodeeltest en kom erachter. We willen graag wat meer weten over hoe vaak je onderweg bent en de wijk waarin je woont.

Start de test
×

Contact