Particulier Coöperaties Overheid Werkgevers Vastgoed
Zo werkt autodelen Over ons Nieuws Contact

Een kijkje in de keuken van OnzeAuto: Online marketing

De eerste Facebook Advertenties

Het was voor OnzeAuto de hoogste tijd om een extra impuls te geven aan online marketing. Zo kunnen we grotere delen van Nederland makkelijker bereiken. Frank, onze Growth Hacker, geeft je graag een kijkje in de keuken.

Voor onze eerste online campagne hebben we verschillende doelgroepen geselecteerd waar we over een periode van zeven weken online marketing experimenten op loslaten. Met deze experimenten verzamelen we testresultaten waarmee we de advertenties kunnen aanpassen, optimaliseren of stoppen als ze niet blijken te werken.

In eerste instantie plaatsen we advertenties voor Samen Slim Rijden en Delen in Kleine Kring . Dat doen we op Facebook. Later zullen we ons ook verplaatsen naar media zoals Google, Whatsapp, Instagram, Twitter en misschien zelfs sites als Marktplaats.

Wekelijks zetten we een nieuw experiment uit. Er kunnen aanpassingen plaatsvinden op de doelgroep, de grootte van de doelgroep, op de interesses of de demografie. Daarnaast kunnen de advertenties natuurlijk aangepast worden om beter aan te sluiten op de doelgroep.

Via de advertenties willen we met geïnteresseerde autodelers in contact komen en hen informeren over de vele mogelijkheden.

Vind je dit interessant? Zou je meer over de werkwijze van OnzeAuto willen weten? Stuur dan een bericht naar FrankBoon@OnzeAuto.com