Particulier Coöperaties Overheid Werkgevers Vastgoed
Zo werkt autodelen Over ons Nieuws Contact

Nieuws

Vacature: Groei Versneller (32 – 40 uur)

OnzeAuto richt zich op het delen van elektrische auto’s in wijken, buurten en wooncomplexen. We hebben in de afgelopen 3 jaar een stevige basis gelegd met aansprekende deelinitiatieven in heel Nederland. We willen ons groeitempo nu verder versnellen. OnzeAuto zoekt in dat kader een Groei Versneller, als versterking van het kernteam.

OnzeAuto - Delen in kleine kring

OnzeAuto start een nieuw initiatief. Ervaar samen met je buren de voordelen van autodelen. Je deelt eerlijk de kosten en rijdt al vanaf €150 een elektrische Renault ZOE, all-in!

De beste elektrische deelauto

OnzeAuto biedt ruime keuze uit 100% elektrische auto’s. Maar welke auto biedt nu de beste prijs-prestatieverhouding voor autodelen?

Misbruik deelauto's

Criminelen zijn dol op deelplatforms. OnzeAuto is zich hiervan bewust en besteedt veel aandacht aan het voorkomen van deze praktijken

Vacature: Operations & Services Manager

OnzeAuto richt zich op het delen van elektrische auto’s. Wij ondersteunen lokale gemeenschappen bij de transitie van eigen autobezit naar het samen delen van elektrische auto’s. Met onze duurzame mobiliteitsoplossingen dragen we bij aan een schoner milieu en meer ruimte op straat. En ondertussen besparen deelnemers flink op hun mobiliteitskosten. Dat noemen wij “Samen Slim Rijden”. Ons team in Utrecht werkt in heel Nederland nauw samen met ondernemers en coöperaties om het autodelen verder op de kaart te zetten. In verband met de snelle groei zoekt OnzeAuto naar een Operations & Services Manager (32-40 uur). Een mooie, uitdagende functie voor afstudeerders en afgestudeerden op HBO niveau.

Nieuwsbrieven

laatste

Nieuwsbrief OnzeAuto - September 2020