Gezocht: Fleet Operator (32 – 40 uur)

Geschreven door
Jodie van Ginkel

Gezocht: Fleet Operator (32 – 40 uur)

Geschreven door
Jodie van Ginkel

Fleet Operator (32 –40 uur)

Word jij blij van mensen helpen en problemen oplossen? En wil je werken bij een kleine organisatie die snel groene impact wil maken? Dan ben jij precies wie wij zoeken. Solliciteer als Fleet Operator bij OnzeAuto!

Over OnzeAuto

OnzeAuto helpt buurtgenoten elektrische auto’s te delen met elkaar. Dat doen we altijd op coöperatieve wijze, dus met en voor elkaar. Het sociale karakter van OnzeAuto klinkt door in alles wat we doen. We willen dat kinderen in alle buurten in Nederland weer kunnen stoepranden. Eigen stilstaande auto's de deur uit, een paar deelauto's erin. Zo creëren we ruimtevoor dingen die écht belangrijk zijn.

Ons team in Utrecht werkt in heel Nederland nauw samen met buurten, overheden, ondernemers en coöperaties om het autodelen verder op de kaart te zetten. Wij ondersteunen lokale initiatieven bij de transitie van eigen autobezit naar het samen delen van elektrische auto’s.

Over de functie

Als Fleet Operator ligt je focus op het plaatsen van nieuwe deelvoertuigen en het verhelpen van mogelijke problemen van bestaande deelvoertuigen verspreid over heel Nederland. Door jouw werk kunnen al onze autodelers zorgeloos rijden. Daarnaast ondersteun je het team bijactiviteiten op het gebied van gebruikersbeheer op kantoor. Je hebt veel contact met onze autodelers en je maakt het in onze systemen technisch mogelijk om te delen. Hoe een werkdag eruitziet? In de ochtend beantwoord je vragen van autodelers achter jouw laptop en in de middag ben je onverwacht onderweg in een van onze elektrische deelauto’s naar een voertuig met een probleem.

We bieden jou alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen binnen OnzeAuto. Je maakt in deze startup onderdeel uit van een hecht team, waarin we je ook vragen actief mee te denken over de verdere ontwikkeling van OnzeAuto.

Wie ben jij?

- Je hebt een geldig rijbewijs;

- Je maakt makkelijk contact;

- Je weet logistieke activiteiten handig in te plannen en uit te voeren;

- Je werkt gedisciplineerd en bent zorgvuldig in je werk;

- Je durft verantwoordelijkheid te nemen en je organiseert je eigen werk;

- Je bent gericht op samenwerking en hebt een positief kritische houding;

- Je wilt net als ons impact maken en bent maatschappelijk geïnteresseerd.

Wat bieden we?

- Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen

- Een gezellig en hecht team met een open werksfeer

- 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld met een salaris passend bij je werkervaring,variërend van € 2.000 tot € 2.500 op basis van 40 uur

- Een pensioenregeling

- Tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband

- Korting op het rijden in onze deelauto’s en een reiskostenvergoeding

Werktijden en locatie

We zoeken een collega voor 32 – 40 uur per week. Je werkt thuis, op kantoor en bent ook regelmatig onderweg. Ons kantoor is gevestigd in Papendorp in Utrecht.

Interesse?

Lijkt deze vacature jou wat en wil je het team van OnzeAuto komen versterken? Je kunt t/m 1 juli solliciteren. Stuur je cv naar marcelkloprogge@onzeauto.com.