Stagiair(e) Product Marketing (32 – 40 uur)

Stagiair(e) Product Marketing (32 – 40 uur)

December 2023

Wil jij in de praktijk leren hoe je bij een toonaangevend deelplatform duurzame deelmobiliteit in de markt zet? En vind jij het leuk om op die manier het autodelen in Nederland nog meer op de kaart te zetten? Dan ben jij precies wie wij zoeken!

Over OnzeAuto

OnzeAuto richt zich op het delen van elektrische voertuigen ineen gebruikersgroep. Zo ken je als autodeler de andere deelnemers met wie je de auto’s deelt en voelt ‘onze’ auto als jullie auto. Autodelers in onze deelinitiatieven zijn bewoners in een buurt of medewerkers van lokale organisaties. Zij doen mee omdat het kostenbesparend is, schoner en socialer. OnzeAuto ziet het als onze maatschappelijke opdracht om dit op een zo groot mogelijke schaal toe te passen. In de afgelopen 6 jaar hebben we hiervoor een stevige basis gelegd met aansprekende deelinitiatieven door heel Nederland. Als lid van ons leuke team kun je onze stevige groei-ambities helpen realiseren.

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) Product Marketing ben je volwaardig lid van het team en ga je jezelf bezighouden met en verdiepen in de verschillende(nieuwe) segmenten binnen OnzeAuto. Denk aan vastgoed, werkgevers of specifieke particuliere doelgroepen, bijvoorbeeld lage inkomensgroepen. Je verdiept je inde beste marketingstrategieën om deze segmenten stevig in de markt te zetten ende doelgroepen effectief te bereiken. Mogelijke werkzaamheden zijn onder andere:

- Je denkt mee over campagnes om deelautoinitiatieven te starten en door te ontwikkelen;
- Je zoekt naar nieuwe kansen om onze zichtbaarheid te vergroten;
- Invullen en uitwerken van de contentkalender(blogs, social media en nieuwsbrieven);
- Je draagt bij aan onze wekelijkse teammeetings en brainstormsessies;
- Je organiseert lanceringen van nieuwe deelinitiatieven samen met buurtambassadeurs;
- Om ook te ervaren hoe het dagelijks gebruik van de deelauto’s beleefd wordt, beantwoord je af en toe ook vragen uit onze bestaande deelautoinitiatieven.  

We bieden jou alle ruimte om bij te dragen aan het realiseren van onze ambities, en geven jou de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Er is ruimte voor een afstudeerstage.

Wie ben jij?

- Je maakt graag contact en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
- Je bent gericht op samenwerking en flexibiliteit en hebt een positief kritische houding;
- Je bent nieuwsgierig en maatschappelijk geïnteresseerd;
- Je durft verantwoordelijkheid te nemen en organiseert je eigen werk;
- Je volgt een relevante hbo/wo studie in de richting van commercie, communicatie of marketing;
- Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden

OnzeAuto biedt jou een uitdagende stageplaats binnen een snelgroeiende onderneming. Je werkt vanuit ons kantoor in Utrecht, maar mogelijk ook deels vanuit thuis. Je ontvangt een laptop waar je jouw werk op kunt doen. De vergoeding is € 900 op basis van 40 uur.

Standplaats

Utrecht - Papendorp

Interesse?

Je kunt tot 15 januari 2024 solliciteren. Stuur je cv en motivatie naar sanneoverbeek@onzeauto.com.  Voor meer informatie kun je bellen met SanneOverbeek (0654948665).

Contact

Ben je al autodeler en heb je ergens hulp bij nodig? Stuur dan een mail naar support@onzeauto.com.

Jouw gegevens en vraag: