Team OnzeAuto versterkt zich met Jodie

Even voorstellen - Onze Content Manager

Hallo, mijn naam is Jodie en ik ben 21 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in het prachtige Utrecht. Ik ben recent afgestudeerd als mediamanager en marketingspecialist. Als kickstart van mijn carrière ga ik beginnen bij OnzeAuto, waarbij ik verantwoordelijk word voor de content marketing op online- en offlinegebied.

Wat verwacht je van het werken bij OnzeAuto?

Ik verwacht dat ik een leuke maar vooral leerzame tijd zal hebben bij OnzeAuto. Omdat dit mijn eerste echte baan is sinds ik afgestudeerd ben, denk ik dat ik veel kan leren over het bedrijfsleven. Verder verwacht ik dat mijn passie voor sociale media goed van pas kan komen bij OnzeAuto. Ik ben razend enthousiast om de sociale mediakanalen bij te gaan houden. Ik ben nog maar net begonnen, maar het voelt nu al vertrouwd met het team.

Ik heb sinds kort mijn rijbewijs gehaald. Ik ben erg nieuwsgierig naar het elektrisch rijden. Voornamelijk hoe dat zal zijn. Voor mijn werk zal ik ook regelmatig onderweg zijn met een deelauto en al onze autodelers gaan ontmoeten. Eerst maar een proefrit met een van mijn collega's, net als andere nieuwe autodelers.

Waar ga je je mee bezighouden?

Als Content Manager houd ik mij vooral bezig met alles omtrent content marketing. Ik zorg ervoor dat er content ingepland staat voor onze social mediakanalen. De content maak ik zelf door middel van grafische vormgeving en fotografie. Verder ben ik ook bezig met drukwerk voor alle lokale deelinitiatieven zoals flyers, brochures, visitekaartjes, posters etc.

Als ik niet aan het werk ben, ga ik graag op bezoek bij mijn familie of doe ik iets leuks met mijn oma en moeder. In de avond brengen mijn vrienden en ik veel tijd door in het feestcafé tot laat in de nacht.

Welk nummer mag niet ontbreken in de OnzeAuto playlist op Spotify?

Ik luister erg veel muziek en ook zeker in de auto! Ik heb een brede muzieksmaak. Van housemuziek tot aan Hollandse hits, ik luister en zing het allemaal mee! Ik heb daarom ook enorm veel favorieten nummers die ik in de auto luister maar dit blijft een topper: Drink Rode Wijn - Donny Ponsen

Jullie weten nu iets meer over mij persoonlijk. Mochten jullie nog vragen hebben, voel je vrij om contact met mij op te nemen via: jodievanginkel@onzeauto.com.

Contact

Ben je al autodeler en heb je ergens hulp bij nodig? Stuur dan een mail naar support@onzeauto.com.

Jouw gegevens en vraag: