Gezocht: Kwartiermaker (32-40 uur)

Geschreven door
Frank Boon

Gezocht: Kwartiermaker (32-40 uur)

Geschreven door
Frank Boon

Kwartiermaker (32-40 uur)

Vind jij het leuk om het delen van elektrisch vervoer in Nederland echt op de kaart te zetten? En spreekt het je aan om dat bij een snelgroeiende organisatie te doen? Dan ben jij precies wie wij zoeken! We bieden jou alle ruimte om bij te dragen aan het realiseren van onze ambities, en geven jou de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Over OnzeAuto

OnzeAuto richt zich op het delen van elektrische voertuigen. Deelnemers in onze deelinitiatieven zijn lokale bewoners en steeds vaker ook medewerkers van lokale organisaties. Zij doen mee omdat het kostenbesparend is, schoner, en socialer. Wij zien het als onze maatschappelijke opdracht om dit op een zo groot mogelijke schaal te doen. In de afgelopen 5 jaar hebben we hiervoor een stevige basis gelegd met aansprekende deelinitiatieven door heel Nederland. Als lid van ons gezellige en snelgroeiende team kun je onze stevige groei ambities helpen realiseren.

Wat ga je doen?

Als kwartiermaker ligt je focus op het ontwikkelen en opstarten van nieuwe deelinitiatieven. Dat begint bij het bespreken van de mogelijkheden met een geïnteresseerde gebruikersgroep en eindigt bij het opleveren van een operationeel goed draaiend initiatief. Je neemt altijd meerdere deelinitiatieven tegelijk onder je hoede. Na ongeveer 3 maanden draag je een deelinitiatief over aan één van onze relatiemanagers.

Je weet op basis van goed relatiemanagement en een goed ontwikkeld veranderkundig én commercieel inzicht nieuwe deelinitiatieven met voortvarendheid op te starten. Je bouwt een hechte groep gebruikers, die met veel plezier de geplaatste deelauto’s gebruiken. Je ziet de gedragsverandering die hiermee gemoeid gaat als een leuke uitdaging. Een geweldige functie voor wie van wanten weet!

Wie ben jij?

Je bent relationeel heel sterk

Je hebt aantoonbare ervaring van veranderkundige trajecten

Je bent analytisch sterk en werkt projectmatig naar het resultaat

Je bent gericht op samenwerking en flexibiliteit en hebt een positief kritische houding

Je hebt - bij voorkeur – enige ervaring met de deeleconomie / deelmobiliteit

Je bent nieuwsgierig en maatschappelijk geïnteresseerd

Je durft verantwoordelijkheid te nemen en organiseert je eigen werk

Arbeidsvoorwaarden

OnzeAuto biedt jou een uitdagende functie binnen een snelgroeiende onderneming. De salariëring is afhankelijk van je kennis en ervaring en ligt tussen € 2.500 – € 3.000 op basis van 40 uur, plus een goede pensioenopbouw. Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor een half jaar met de mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren en daarna een vaste aanstelling.

Standplaats

Utrecht - Papendorp

Interesse?

Je kunt tot 1 april solliciteren. Stuur je cv naar ottosmit@onzeauto.com.  Voor meer informatie kun je bellen met Otto Smit op 06 1006 1201.