Vacature: Community Support medewerker (32 - 40 uur)

Kom jij bij ons werken?

Help jij graag mensen op weg en los je snel problemen op? En vind jij het leuk om het delen van elektrische auto’s in Nederland nog leuker en aantrekkelijker te maken? Dan ben jij precies wie wij zoeken!

Over OnzeAuto

OnzeAuto richt zich op het delen van elektrische voertuigen in een gebruikersgroep. Zo ken je als autodeler de andere gebruikers met wie je de auto’s deelt en voelt ‘onze’ auto als jullie auto. Deelnemers in onze deelinitiatieven zijn lokale bewoners of medewerkers van lokale organisaties. Zij doen mee omdat het kostenbesparend is, schoner en socialer. Wij zien het als onze maatschappelijke opdracht om dit op een zo groot mogelijke schaal te doen. In de afgelopen 6 jaar hebben we hiervoor een stevige basis gelegd met aansprekende deelinitiatieven door heel Nederland. Als lid van ons leuke team kun je onze stevige groei ambities helpen realiseren.

Wat ga je doen?  

Als Community Support medewerker ligt jouw focus op het ondersteunen van individuele gebruikers en gebruikersgroepen, zodat zij met veel plezier de elektrische auto’s kunnen delen. Deze ondersteuning is heel divers; je weet wat er speelt in een initiatief en kent de lokale ambassadeurs en beheerders. Nieuwe autodelers verwelkom je en verbind je aan de groep. Je monitort de capaciteit en beschikbaarheid van de deelauto’s, ook als er iemand mee op vakantie gaat. Waar nodig, grijp je in. En als er wordt gevraagd om tips om meer buren te werven, kun jij ze van tips voorzien. Voor lokaal voertuigbeheer en uitbreidingsmogelijkheden heb je nauw contact met jouw collega’s in het Operations team en onze kwartiermakers. We bieden jou alle ruimte om bij te dragen aan het realiseren van onze ambities, en geven jou de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Uiteindelijk gaat het om de tevredenheid van de gebruikers, daar richt je je op. In deze functie bouw je warme relaties op met lokale contactpersonen. Je maakt gebruik van alle middelen die in onze organisatie beschikbaar zijn, of die door jou ontwikkeld worden.  

Wie ben jij?

Je maakt graag contact en beschikt over goede communicatieve vaardigheden  

Je bent gericht op samenwerking en flexibiliteit en hebt een positief kritische houding

Je hebt - bij voorkeur – enige ervaring met deelmobiliteit

Je bent nieuwsgierig en maatschappelijk geïnteresseerd

Je durft verantwoordelijkheid te nemen en organiseert je eigen werk

Je bent in het bezit van rijbewijs B  

Arbeidsvoorwaarden

OnzeAuto biedt jou een uitdagende functie binnen een snelgroeiende onderneming. Je werkt vanuit kantoor, maar mogelijk ook deels vanuit thuis. De salariëring is afhankelijk van je kennis en ervaring en ligt tussen € 2.400 – € 2.800 op basis van 40 uur, plus een goede pensioenopbouw. Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor een half jaar met de intentie om te komen tot een vaste aanstelling.  

Standplaats

Utrecht - Papendorp

Interesse?

Je kunt tot 1 juli solliciteren. Stuur je cv naar marcelkloprogge@onzeauto.com.  Voor meer informatie kun je bellen met Marcel Kloprogge op 06 5202 2684.