Gezocht: Content Manager (32-40 uur)

Geschreven door
Frank Boon

Gezocht: Content Manager (32-40 uur)

Geschreven door
Frank Boon

Content Manager (32-40 uur)

Vind jij het leuk om het delen van elektrisch vervoer in Nederland echt op de kaart te zetten? En spreekt het je aan om dat bij een snelgroeiende organisatie te doen? Dan ben jij precies wie wij zoeken! We bieden jou alle ruimte om bij te dragen aan het realiseren van onze ambities, en geven jou de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

 

Over OnzeAuto

OnzeAuto richt zich op het delen van elektrische voertuigen. Deelnemers in onze deelinitiatieven zijn lokale bewoners op buurtniveau en steeds vaker ook medewerkers van lokale organisaties. Zij doen mee omdat het kostenbesparend is, schoner, en socialer. Ons doel is om dit op een zo groot mogelijke schaal te doen en daarmee impact te maken, zodat er straks in elke buurt in Nederland weer ruimte is om te stoepranden. In de afgelopen 5 jaar hebben we hiervoor een stevige basis gelegd met aansprekende deelinitiatieven door heel Nederland. Als lid van ons gezellige en snelgroeiende team kun je helpen onze stevige groei ambities te realiseren.

Wat ga je doen?

Als content manager ben je verantwoordelijk voor zowel de content op de website als het beheer van onze social mediakanalen.  Je weet met aansprekend taalgebruik en creatieve vormgeving onze (potentiële) autodelers te raken en te bereiken.

Ook werk je samen met onze Community Manager en Customer Succes Managers en lever je een continue stroom van communicatie aan. Denk aan banners, posters, email berichten, blogs en nieuwsbrieven. Je ondersteunt hierbij autodeel initiatieven vanaf de eerste, verkennende fase. Ook na lancering van een initiatief blijven wij intensief communiceren met onze gebruikers.

Uiteindelijk draait het om conversie, van bewustwording via interesse naar concrete deelname en dagelijks gebruik van de elektrische voertuigen. Je krijgt veel vrijheid om te experimenteren, op zoek naar de meest aansprekende en effectieve communicatie. Volgens ons een superleuke functie voor de echte communicatie liefhebbers.

 

Wie ben jij?

Je bent communicatief sterk, met name ook in geschreven woord

Je hebt aantoonbaar ervaring met content management en social media

Je bent bekend met SEO-copywriting

Je hebt ervaring met Adobe, Canva of andere social media tooling

Je bent gericht op samenwerking en flexibiliteit en hebt een positief kritische houding

Je hebt - bij voorkeur – enige ervaring met de deeleconomie / deelmobiliteit

Je bent nieuwsgierig en maatschappelijk geïnteresseerd

Je durft verantwoordelijkheid te nemen en organiseert je eigen werk

 

Arbeidsvoorwaarden

OnzeAuto biedt jou een uitdagende functie binnen een snelgroeiende onderneming. De salariëring is afhankelijk van je kennis en ervaring en ligt tussen € 2.200 en € 2.500 op basis van 40 uur, plus een goede pensioenopbouw. Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor een half jaar met de mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren en daarna een vaste aanstelling.

Standplaats

Utrecht - Papendorp

Interesse?

Je kunt tot 1 maart solliciteren. Stuur je cv naar sanneoverbeek@onzeauto.com.  Voor meer informatie kun je bellen met SanneOverbeek op 06 54948665.