Gezocht: studenten die graag rijden in elektrische auto's

Geschreven door
Frank Boon

Gezocht: studenten die graag rijden in elektrische auto's

Geschreven door
Frank Boon

Fleet operator (deeltijd)

Vind jij het leuk om het delen van elektrisch vervoer in Nederland echt op de kaart te zetten? En spreekt het je aan om dat bij een snelgroeiende organisatie te doen? Dan ben jij precies wie wij zoeken! We bieden jou alle ruimte om bij te dragen aan het realiseren van onze ambities, en geven jou de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Over OnzeAuto

OnzeAuto richt zich op het delen van elektrische voertuigen. Deelnemers in onze deelinitiatieven zijn lokale bewoners en steeds vaker ook medewerkers van lokale organisaties. Zij doen mee omdat het kostenbesparend is, schoner, en socialer. Wij zien het als onze maatschappelijke opdracht om dit op een zo groot mogelijke schaal te doen. In de afgelopen 5 jaar hebben we hiervoor een stevige basis gelegd met aansprekende deelinitiatieven door heel Nederland. Als lid van ons gezellige en snelgroeiende team kun je onze stevige groei ambities helpen realiseren.

Wat ga je doen?

Als fleet operator ligt je focus op het plaatsen en verplaatsen van voertuigen in de deelinitiatieven, verspreid over heel Nederland. Daarnaast ondersteun je onze Operations Manager bij activiteiten op het gebied van voertuig- en gebruikersbeheer. Bij gebleken geschiktheid breiden we deze activiteiten graag uit.

Het (ver)plaatsen van voertuigen vraagt om de nodige flexibiliteit, omdat een deel van de activiteiten niet goed planbaar is. Je weet deze logistieke activiteiten handig te plannen en uit te voeren, waarbij je een scherp oog hebt voor het goede contact met lokale beheerders en gebruikers. We vragen dus om daadkracht, creativiteit en een glimlach. De ondersteuning  van de operationeel manager kan bij ons op kantoor plaats vinden of vanuit huis. Volgens ons een hartstikke leuke job voor een student die er graag op uit gaat.

Wie ben jij?

Je bent aantoonbaar handig in het gebruik van IT-systemen

Je weet je werk goed te organiseren, en weet problemen creatief op te lossen

Je maakt makkelijk contact

Je beschikt uiteraard over een rijbewijs en over een OV-studentenkaart

Je bent gericht op samenwerking en flexibiliteit en hebt een positief kritische houding

Je hebt - bij voorkeur – enige ervaring met de deeleconomie / deelmobiliteit

Je bent nieuwsgierig en maatschappelijk geïnteresseerd

Je durft verantwoordelijkheid te nemen en organiseert je eigen werk

Arbeidsvoorwaarden

OnzeAuto biedt jou een uitdagende functie binnen een snelgroeiende onderneming. De salariëring is afhankelijk van je kennis en ervaring en ligt tussen € 1.800 – € 2.000 op basis van 40 uur, plus een goede pensioenopbouw. We denken aan een deeltijdinvulling van circa 20 uur, verspreid over een aantal vaste dagdelen per week. Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor een half jaar met de mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren en daarna een vaste aanstelling. Met andere woorden, een bijbaan met een vast karakter.

Standplaats

Utrecht - Papendorp

Interesse?

Je kunt tot 1 maart solliciteren. Stuur je cv naar dennisdeligt@onzeauto.com.  Voor meer informatie kun je bellen met Dennis de Ligt op 06 3089 6572.