Gezocht: Customer Succes Manager (32-40 uur)

Geschreven door
Frank Boon

Gezocht: Customer Succes Manager (32-40 uur)

Geschreven door
Frank Boon

Customer Success Manager (32-40 uur)

Vind jij het leuk om het delen van elektrisch vervoer in Nederland echt op de kaart te zetten? En spreekt het je aan om dat bij een snelgroeiende organisatie te doen? Dan ben jij precies wie wij zoeken! We bieden jou alle ruimte om bij te dragen aan het realiseren van onze ambities, en geven jou de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Over OnzeAuto

OnzeAuto richt zich op het delen van elektrische voertuigen. Deelnemers in onze deelinitiatieven zijn lokale bewoners en steeds vaker ook medewerkers van lokale organisaties. Zij doen mee omdat het kostenbesparend is, schoner, en socialer. Wij zien het als onze maatschappelijke opdracht om dit op een zo groot mogelijke schaal te doen. In de afgelopen 5 jaar hebben we hiervoor een stevige basis gelegd met aansprekende deelinitiatieven door heel Nederland. Als lid van ons gezellige en snelgroeiende team kun je onze stevige groei ambities helpen realiseren.

Wat ga je doen?

Als customer succes manager ligt je focus op het beheren en verder doorontwikkelen van bestaande autodeel initiatieven. Je voelt je verantwoordelijk voor het succes van deze initiatieven. Dat kunnen onze eigen deelinitiatieven zijn of lokale initiatieven van coöperaties of ondernemers.

Je weet op basis van goede contacten en met een scherp oog voor kansen op verbetering en groei de aan jou toegewezen deelinitiatieven verder door te ontwikkelen. Je werkt hierbij samen met de Content Manager die jou helpt om de deelinitiatieven onder de aandacht te brengen. Uiteindelijk gaat het om de tevredenheid van de gebruikers, het gebruik van de elektrische voertuigen en het resultaat. Je maakt gebruik van alle middelen die in onze organisatie voorhanden zijn, dan wel voor jou ontwikkeld worden. Een waanzinnig leuke functie volgens ons!

Wie ben jij?

Je bent relationeel sterk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden, in geschreven tekst en per telefoon

Je bent gericht op samenwerking en flexibiliteit en hebt een positief kritische houding

Je hebt - bij voorkeur – enige ervaring met de deeleconomie / deelmobiliteit

Je bent nieuwsgierig en maatschappelijk geïnteresseerd

Je durft verantwoordelijkheid te nemen en organiseert je eigen werk

Arbeidsvoorwaarden

OnzeAuto biedt jou een uitdagende functie binnen een snelgroeiende onderneming. De salariëring is afhankelijk van je kennis en ervaring en ligt tussen € 2.200 – € 2.500 op basis van 40 uur, plus een goede pensioenopbouw. Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor een half jaar met de mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren en daarna een vaste aanstelling.

Standplaats

Utrecht - Papendorp

Interesse?

Je kunt tot 1 mei solliciteren. Stuur je cv naar marcelkloprogge@onzeauto.com.  Voor meer informatie kun je bellen met Marcel Kloprogge op 06 5202 2684.