Gezocht: Digitale held (32-40 uur)

Geschreven door
Frank Boon

Gezocht: Digitale held (32-40 uur)

Geschreven door
Frank Boon

Digitale held (32-40 uur)

Vind jij het leuk om het delen van elektrisch vervoer in Nederland echt op de kaart te zetten? En spreekt het je aan om dat bij een snelgroeiende organisatie te doen? Dan ben jij precies wie wij zoeken! We bieden jou alle ruimte om bij te dragen aan het realiseren van onze ambities, en geven jou de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Over OnzeAuto

OnzeAuto richt zich op het delen van elektrische voertuigen. Deelnemers in onze deelinitiatieven zijn lokale bewoners en steeds vaker ook medewerkers van lokale organisaties. Zij doen mee omdat het kostenbesparend is, schoner, en socialer. Wij zien het als onze maatschappelijke opdracht om dit op een zo groot mogelijke schaal te doen. In de afgelopen 5 jaar hebben we hiervoor een stevige basis gelegd met aansprekende deelinitiatieven door heel Nederland. Als lid van ons gezellige en snelgroeiende team kun je onze stevige groei ambities helpen realiseren.

Wat ga je doen?

Als digitale held ligt je focus op het verder doorontwikkelen van onze webomgeving. Daarnaast help je bij het beheren van onze IT-systemen. We werken Agile, al onze ontwikkelactiviteiten realiseren we in tweewekelijkse sprints.

Je weet met een slim ontwerp van de website grote aantallen bezoekers te trekken en te converteren naar het opstarten van initiatieven, of deelname aan bestaande initiatieven. De website van OnzeAuto is gelaagd opgebouwd, met een algemeen deel voor OnzeAuto en aparte webomgevingen voor lokale deelauto initiatieven. OnzeAuto kan met jouw CMS eenvoudig een nieuwe pagina voor een buurt opzetten. Op die manier voelt OnzeAuto voor iedereen dichtbij.

Wie ben jij?

Je beschikt over aantoonbare ervaring op het gebied van web development

Je bent resultaatgericht

Je hebt ervaring met Webflow of maakt deze je snel eigen

Je hebt ervaring met HTML, CSS en Javascript

Je bent gericht op samenwerking en flexibiliteit en hebt een positief kritische houding

Je bent nieuwsgierig en wilt je graag inzetten voor maatschappelijk duurzame initiatieven

Je durft verantwoordelijkheid te nemen en organiseert je eigen werk

Arbeidsvoorwaarden

OnzeAuto biedt jou een uitdagende functie binnen een snelgroeiende onderneming. De salariëring is afhankelijk van je kennis en ervaring en ligt tussen € 3.000 – 3.500 op basis van 40 uur, plus een goede pensioenopbouw. Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor een half jaar met de mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren en daarna een vaste aanstelling.

Standplaats

Utrecht - Papendorp

Interesse?

Je kunt tot 1 oktober solliciteren. Stuur je cv naar marcelkloprogge@onzeauto.com. Voor meer informatie kun je bellen met Marcel Kloprogge op 06 5202 2684.