Wijzigingen tariefmodel Samen Slim Rijden

De afgelopen tijd is het aantal Samen Slim Rijden initiatieven in het land flink gegroeid. De verschillende initiatieven hanteerden dusver uiteenlopende tarieven en voorwaarden en dat werd best lastig te beheersen. Om de rappe groei in goede banen te leiden hebben we per 1 november eenheid gebracht in ons tariefmodel, met het beste uit elk initiatief plus verdere verbeteringen. Wat dat specifiek inhoudt, lees je hieronder.

Naam- en tariefwijzigingen

Per 1 november heten onze abonnementen Intro, Start, Comfort en Top. Vier abonnementen in plaats van drie. Het Intro-abonnement wordt extra toegevoegd, het oude Voordeel-abonnement wordt Start, Plus wordt Comfort en Top blijft hetzelfde.

Daarnaast voeren we kleine wijzigingen door in het kilometertarief. Voor het ene abonnement stijgt het kilometertarief iets (Intro 25 eurocent; Start 22 eurocent) en bij de andere blijft het gelijk of zakt het licht (Comfort 20 eurocent; Top 18 eurocent). De uurtariefen blijven gelijk.

Nieuw introductie abonnement

We merken dat veel mensen het toch nog spannend vinden om een auto te delen en hun eigen (tweede) auto de deur uit de doen. Om de drempel voor deze mensen zo laag mogelijk te maken, voegen we per 1 november het nieuwe Intro-abonnement toe. Een abonnement zonder maandelijkse bijdrage, maar wel met een hoger uur- en kilometertarief. Ken je twijfelaars bij jou in de buurt? Laat ze dan vooral weten dat we dit abonnement hebben toegevoegd.

Meerurenkorting en andere condities

Naast de kleine wijzigingen in het tariefmodel, voeren we ook enkele wijzigingen in de condities door. Een belangrijke verbetering is het verdwijnen van het minimum dagtarief. Je betaalt maximaal 10 uur per dag, dus maar €15 per dag bij een Top-abonnement!

En waar andere deelaanbieders kiezen voor verschillende tarieven per categorie, trekken wij juist alles gelijk voor onze auto's. Want bij OnzeAuto deel je alleen maar elektrische auto's van hoge kwaliteit. Je vindt alle condities op de algemene pagina van bij jouw initiatief.

Ben je benieuwd wat je met de nieuwe tarieven per maand kwijt zult zijn? Dat bereken je eenvoudig hier.

Contact

Ben je al autodeler en heb je ergens hulp bij nodig? Stuur dan een mail naar support@onzeauto.com.

Jouw gegevens en vraag: