Ondernemers Not-for-profit Organisaties Particulier
Producten Dashboard Organisatie Nieuws Contact

Not for profit organisaties

OnzeAuto biedt jou als not for profit organisatie de kans om EV-delen op de kaart te zetten. Onder je eigen naam, met vakkundige ondersteuning, precies zoveel en wanneer je wilt. Samen met onze netwerkpartners helpen we jouw deelinitiatief succesvol te lanceren.

Zo draag je bij aan een duurzame omgeving, op basis van een keurig sluitende begroting. Je biedt de gebruikers van jouw deelinitiatief tal van voordelen. Het comfort van elektrisch rijden, meer ruimte, schone lucht en stilte in hun eigen leefomgeving, en een zeer sterke reductie van de mobiliteitskosten. Met behulp van jouw eigen dashboard kun je geheel vrijblijvend op hoofdlijnen de financiële mogelijkheden verkennen.

Als not for profit organisatie kun je EV-delen op verschillende manieren op de kaart zetten. OnzeAuto ondersteunt je tegen een vast tarief bij de ontwikkeling, de lancering en het operationele beheer. We noemen een paar voorbeelden uit onze dagelijkse praktijk:

Als energiecoöperatie, mobiliteitscoöperatie of wooncoöperatie ben je in een perfecte positie om EV-delen te introduceren. Samen met de coöperanten verbeter je de leefbaarheid van de eigen omgeving, en lever je een forse bijdrage aan een schoner milieu en een duurzaam klimaat. Dat gaat ook nog eens gepaard met zeer grote kostenbesparingen voor de deelnemers. OnzeAuto kan zo’n deelinitiatief van A tot Z ondersteunen.

Als niet-gouvernementele organisatie, als gemeente of andere not-for profit-organisatie kun je EV-delen een zet in de goede richting geven. Bijvoorbeeld door je eigen mobiliteit te organiseren rondom gedeelde elektrische auto’s, en deze ook open te stellen voor omwonenden. Zo help je het vliegwiel op gang te brengen, als bijdrage aan duurzame toekomst. OnzeAuto biedt ondersteuning, waar en wanneer je maar wilt.

Wil je de mogelijkheden samen met ons verder verkennen, neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek!