Ondernemers Not-for-profit Organisaties Particulier
Producten Dashboard Organisatie Nieuws Contact

Organisatie

Onze Ambitie

De snelle ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit bieden veel kansen. OnzeAuto speelt hierop in met het delen van elektrische auto’s. In wooncomplexen, stadswijken en dorpen. Daarmee creëren we meer leefruimte, besparen we flink op de kosten van mobiliteit, en dragen we direct bij aan een beter milieu.

Marcel Kloprogge en Otto Smit, oprichters van OnzeAuto, willen het delen van elektrische auto's voor iedereen bereikbaar en betaalbaar maken. En daarmee bijdragen aan de transitie naar een duurzaam Nederland, onder het motto 'Samen Slim Rijden'.

Gesteund door ambities op provinciaal en landelijk niveau verwachten we in de komende jaren tienduizenden elektrische deelauto’s in Nederland te gaan zien.

Onze Activiteiten

OnzeAuto biedt ondernemers, organisaties en particulieren de kans om een eigen deelauto initiatief te lanceren, te beheren en door te ontwikkelen.

Gewoon onder eigen naam. Dat doen we heel bewust, omdat we geloven in de kracht van lokaal ondernemerschap en eigenaarschap. Daar willen we dus juist alle ruimte voor creëren. Wij zijn er voor jou, op de achtergrond, wanneer en zo vaak als je wilt. Met oplossingen op maat, die passen in jouw omgeving en in jouw fase van ontwikkeling.

We bieden je een maandabonnement voor onze deeloplossing, inclusief gebruikersovereenkomst, hardware, software en een handige app waarmee je auto’s kunt delen. OnzeAuto verdient verder niet aan de reserveringen, de gereden kilometers of de gereserveerde tijd van de deelnemers.

Onze dienstverlening reikt nog verder. We kunnen je helpen met lokale marktverkenningen en marktontwikkeling, het leasen van auto’s, laadoplossingen, deelverzekeringen, een groen energiecontract voor het laden van je deelauto’s en extra ondersteuning bij operationeel en financieel beheer. Zo ben je verzekerd van een optimale ondersteuning.

De deelauto initiatieven van OnzeAuto onderscheiden zich door:

Onze Partners

OnzeAuto werkt nauw samen met gerenommeerde partners, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de expertise, capaciteit en schaal van elke partner.

leaseplan-logo

LeasePlan is onze partner om tot een gevarieerd aanbod van de elektrische deelauto’s te kunnen komen. De ontwikkelingen in de wereld van mobiliteit gaan razendsnel: Autodelen, de beweging van individueel autobezit naar de ‘auto als dienst’, verduurzaming, volledig elektrische en autonome voertuigen. We zien hele nieuwe mobiliteitsconcepten ontstaan. LeasePlan pakt daarin zijn voortrekkersrol als een van de grootste leasemaatschappijen in de wereld. De ambitie van LeasePlan is any car, anytime, anywhere voor iedereen mogelijk te maken. Onder andere via de samenwerking met OnzeAuto.

vandebron-logo

Vandebron is een puur Nederlands energieplatform met een missie. Ze brengt vraag en aanbod van groene energie samen en bieden innovatieve toepassingen waardoor je slimmer met energie kunt omgaan. In huis, op het werk, maar zeker ook onderweg. Met een laadpas en standaard laadpaaloplossingen.

Ecotap logo

Ecotap is een Europese specialist en aanbieder van oplaadpunten. Met hun hoogwaardige producten kan OnzeAuto haar klanten helpen met meer complexe laadoplossingen. “Succes is alleen mooi als je het kunt delen, daarom werken we graag samen met OnzeAuto”, aldus Kees van Bergen, directeur Ecotap.

wego logo

WeGo is onze partner voor de ontwikkeling en beheer van hardware en software voor het delen van de auto, en operationele ondersteuning met een helpdesk.

lightbase-logo

Om landelijk te kunnen acteren is voor OnzeAuto het digitale platform van essentieel belang. Lightbase is een jong en innovatief bureau, dat ons ondersteunt bij het doorontwikkelen van dit platform en andere digitale producten.

centraal beheer

Centraal Beheer maakt onderdeel uit van Achmea en richt zich o.a. op belangrijke aspecten van de deeleconomie. Als coöperatieve verzekeraar werkt Centraal Beheer samen met OnzeAuto bij de ontwikkeling van een nieuwe verzekering voor deelauto's.

Ons Team

OnzeAuto wordt in Nederland gezien als een belangrijke koploper voor deelmobiliteit. Om in deze rol verder te groeien, is OnzeAuto op zoek naar versterking van het team. Op onze nieuwe locatie in Utrecht Papendorp breiden we ons team uit met twee nieuwe medewerkers, een Operations Manager en een Product Manager.

Onze Ambassadeurs

Instituties zoals gemeenten, energiecoöperaties, belangenverenigingen en wijkverenigingen vormen de aanjagers van de transitie naar een duurzaam Nederland. OnzeAuto werkt nauw samen met deze lokale partijen, vanuit een diep geloof en vertrouwen in het succes van initiatieven die lokaal, tussen mensen onderling, ontstaan.

Ons werk in Helvoirt, in samenwerking met de lokale energie coöperatie Duurzame Energie Haaren, is hier een goed voorbeeld van. We nodigen je graag uit de website van het initiatief in Helvoirt te bezoeken. Ga hiervoor naar Samen Slim Rijden in Helvoirt.

De kennis en ervaring die we inmiddels hebben opgedaan delen wij graag met partijen, die met ons in veranderen van onderaf geloven. Samen maken wij het verschil!