Onze oplossingen

Via OnzeAuto kun je op verschillende manieren auto’s met elkaar delen. Je kunt bijvoorbeeld één auto delen met een paar buren of je kunt meerdere auto’s delen met de straat, wijk of buurt. Dat kan zelfs vanuit je eigen coöperatie. En wil je ook elektrische scooters of bakfietsen met elkaar delen, dan kan dat natuurlijk ook.

Altijd dichtbij

Elektrisch en duurzaam

Bespaar kosten

Wij delen auto's in Utrecht!
Meld mijn buurt aan
Delen in kleine kring

Autodelen met een paar huishoudens

Staat je auto grotendeels stil en vind je dit stiekem best zonde? Wil je best een elektrische auto delen, maar dan wel graag met je buren of vrienden? Dat kan nu, met Delen in Kleine Kring.

Autodelen betekent kosten delen. En jullie kiezen zelf hoe je die kosten verdeelt. Betaalt één huishouden het meest omdat zij de auto het meest gebruiken? Of willen jullie een gelijke verdeling. Alles kan!

Deel bijvoorbeeld een Kia e-Niro samen met drie van je buren en rijd al voor € 175 per maand deze splinternieuwe, volledig elektrische auto. Inclusief laadkosten, zonder BKR-registratie.

Wij delen auto's in Utrecht!
Meld mijn buurt aan
Samen slim rijden

Samen delen met je buurt

Speel je al langer met het idee om samen met je buurtgenoten elektrische auto’s te delen? Vooral omdat het je leuk lijkt om samen met de buren je leefomgeving stiller, groener, mooier en schoner te maken? Met en voor elkaar.
OnzeAuto helpt particuliere initiatiefnemers om concreet invulling te geven aan het delen van mobiliteit in besloten kring.  
We ondersteunen je met een interessepeiling, de ontwikkeling en lancering van het initiatief en het operationele beheer.

×

Contact