Altijd dichtbij

Elektrisch en duurzaam

Bespaar kosten

Voordelen van zakelijk autodelen

Deelmobiliteit voor werkgevers

Met een deelbaar wagenpark heb je geen administratief gedoe meer met sleutelbeheer, bonnetjes en kilometer declaraties. Alles is volledig digitaal. Je bent bovendien goedkoper uit en bespaart parkeerplekken. Deel de auto's met andere organisaties of met de buurt waar jouw organisatie is gevestigd. En het draagt aanzienlijk bij aan de geplande verduurzaming van je organisatie. Wat wil je nog meer?  

  • Volledige ontzorging: geen gedoe
  • Eén overzichtelijke factuur
  • Geen langlopende leaseverplichtingen
  • Zakelijk én prive gebruik mogelijk
  • Geen bijtelling voor medewerkers
  • Verduurzaming van jouw wagenpark
Interesse?
Neem contact op

samen impact maken

Op weg naar een duurzaam wagenpark

Een deelbaar wagenpark is niet alleen efficiënt en kostenbesparend, maar levert ook veel duurzame voordelen op. Met de transitie van brandstof naar elektrisch en van bezit naar gebruik versnel je de verduurzaming van je organisatie.

50%
Minder auto's
70%
minder co2 uitstoot
30%
Minder kilometers
Zakelijk

Zorgeloos rijden op de zaak

Met zakelijk autodelen hoef je nooit meer om te kijken naar het operationele beheer van de deelauto’s. Dit wordt allemaal voor je geregeld. Denk aan het sleutelbeheer, administratie en het afhandelen van schades en het jaarlijks onderhoud aan de auto’s.

Neem contact op
Zakelijk

Privé rijden mag ook

De comfortabele elektrische auto's kun je ook aan je medewerkers aanbieden. De privé ritten verrekenen we namelijk direct met de medewerkers. En dat is voor hun vaak voordeliger dan de bijtelling betalen voor een leaseauto. Een mooie kans om je nog meer te onderscheiden als werkgever.

Optie tot white-labeling

Kies je eigen branding (of laat ons het doen)

Je kunt je eigen naam en beeldmerk verbinden aan jouw deelinitiatief. En als je dat wenst, dan doen we dat zelfs white-label. In alle communicatie, tot en met de app.

Neem contact op
×

Contact