Zo werkt zakelijk autodelen

Staat er al een deelauto bij jou in de buurt? Bekijk het in onze lijst van initiatieven hieronder of op onze kaart. Staat jouw buurt nog niet in de lijst hieronder? Meld dan hier je buurt aan.

Kies hoe jij wil autodelen

Altijd dichtbij

Elektrisch en duurzaam

Bespaar kosten

Autodelen is een duurzame, zakelijke overweging  

Stilstaande auto’s vinden wij maar zonde, deze kosten alleen maar geld. Daarom kun je ervoor kiezen om jouw wagenpark ook deelbaar te maken. De bekende poolauto kan veel beter ingezet worden als deelauto voor jouw organisatie. Je kunt de auto's zelfs delen met andere organisaties of in de buurt, waar jouw organisatie is gevestigd. En medewerkers kunnen de auto ook meenemen in het weekend, we rekenen deze ritten gewoon direct met hun af, zonder gedoe en ook zonder bijtelling. En als jouw medewerkers de auto’s op maandag weer nodig hebben, dan zijn ze gewoon weer beschikbaar.

Neem contact op

samen impact maken

Op weg naar een duurzaam wagenpark

Een deelbaar wagenpark is niet alleen efficiënt en kostenbesparend, maar levert ook veel duurzame voordelen op. Met de transitie van brandstof naar elektrisch en van bezit naar gebruik versnel je de verduurzaming van je organisatie.

50%
Minder auto's
70%
minder co2 uitstoot
30%
Minder kilometers

Zo simpel is zakelijk autodelen

Met een deelbaar wagenpark heb je geen administratief gedoe meer met sleutelbeheer, bonnetjes en kilometerdeclaraties. Alles is volledig digitaal. Je bent bovendien goedkoper uit en bespaart parkeerplekken. En het draagt aanzienlijk bij aan de geplande verduurzaming van je organisatie. Wat wil je nog meer?  

Meld mijn buurt aan
Zakelijk

Zorgeloos rijden op de zaak

Met zakelijk autodelen hoef je nooit meer om te kijken naar het operationele beheer van de deelauto’s. Dit wordt allemaal voor je geregeld. Denk aan het sleutelbeheer, administratie en het afhandelen van schades en het jaarlijks onderhoud aan de auto’s.

Meld mijn buurt aan
Zakelijk

Privé rijden mag ook

De comfortabele elektrische auto's kun je ook aan je medewerkers aanbieden. De privé ritten verrekenen we namelijk direct met de medewerkers. En dat is voor hun vaak voordeliger dan de bijtelling betalen voor een leaseauto. Een mooie kans om je nog meer te onderscheiden als werkgever.

Meld mijn buurt aan
Zakelijk

En  je krijgt een overzichtelijke factuur

Aan het einde van de maand ontvang je één factuur met alle kosten en zakelijke ritten. Zo zie je in een oogopslag hoeveel voordeliger je als organisatie uit bent als je auto’s deelt.

Bekijk de zakelijke mogelijkheden

Schaarse parkeerplekken bij kantoor, dure leasecontracten of als ZZP'er een auto nodig. Voor al deze zakelijke problemen is er een oplossing op maat. We denken graag met je mee.

Bekijk de zakelijke mogelijkheden

Kies zelf hoe je het wilt doen

Zakelijk autodelen is maatwerk. Deelauto oplossingen zijn nieuw, onze ervaring helpt bij het optimaal beheersen van jouw risico’s. We kunnen je geheel ontzorgen of we kunnen jou ondersteunen met concrete deeloplossingen.

Bekijk de zakelijke mogelijkheden

Zo bieden we maximale keuzevrijheid, bijvoorbeeld bij het kiezen van de auto’s en de tarieven. Of bij het bepalen van de beheertaken die je zelf wilt uitvoeren. We zijn flexibel en leveren altijd maatwerk.

Zakelijk

Kies de auto's voor jouw initiatief

Je kunt elke elektrische auto kiezen die je kunt bedenken. Aan verschillende auto's hangen natuurlijk ook andere prijs kaartjes. Wij hebben een aantal favorieten die een goede actieradius hebben maar ook goed betaalbaar zijn. Als je wil weten welke auto's dat zijn, stuur ons dan vooral een bericht.

Zakelijk

Kies de tarieven die bij je passen

Alles kan! Bedenk dus goed wat je wilt uitdragen en hoe wij jou daar bij kunnen helpen. We hebben dit al vaker gedaan, dus we kunnen je hier ook goed bij ondersteunen. OnzeAuto is aktief in heel het land, bekijk vooral even onze initiatieven.

Zakelijk

Kies je eigen branding (of laat ons het doen)

Je kunt je eigen naam en beeldmerk verbinden aan jouw deelinitiatief. En als je dat wenst, dan doen we dat zelfs white-label. In alle communicatie, tot en met de app.

Neem contact op
×

Contact