Onze zakelijke oplossingen

Altijd dichtbij

Elektrisch en duurzaam

Bespaar kosten

Zakelijk autodelen

Schaarse parkeerplekken bij kantoor, dure leasecontracten voor medewerkers of parkeernormen voor een nieuw vastgoedproject. Voor al deze zakelijke problemen is er een oplossing op maat. We denken graag met je mee.

Deelmobiliteit voor vastgoed

Deel als gemeente mee

Gemeenten in Nederland dragen elektrisch autodelen vrijwel zonder uitzondering een warm hart toe. Het verlaagt de parkeerdruk, heeft een sociaal karakter en is goed voor het milieu en portemonnee.

OnzeAuto helpt gemeenten om duurzame mobiliteit op de kaart te zetten. Door een actieve deelname van eigen medewerkers vervult de gemeente een rol als aanjager van autodelen. Zonder dat de mobiliteitskosten van de gemeente stijgen.

En zoals we weten: goed voorbeeld doet volgen.

Wist je dat ...
 je als gemeente zonder extra kosten gewoon kunt meedoen met autodelen?
Neem contact op

Deel je wagenpark

Start je eigen coöperatie

OnzeAuto helpt je graag om elektrische auto’s te delen met je eigen coöperatie. Misschien heb je al een energiecoöperatie, vanwaaruit je wilt starten. En anders helpen we een coöperatie op te richten.

Mocht je als coöperatie nog niet meteen auto’s kunnen leasen of kopen, dan plaatsen wij met alle plezier voorlopig de auto’s. De lease van deze auto’s kun je dan desgewenst later van ons overnemen.

En wil je eerst aankijken of het delen wel werkt? Dat kan ook. Dan startOnzeAuto gewoon de exploitatie, om de auto’s over te dragen aan de coöperatie zodra die opgericht is.

Wist je dat ...
we jouw coöperatie kunnen helpen bij het starten van je eigen deelinitiatief?
Hoe werkt dat?
×

Contact