Particulier Coöperaties Overheid Werkgevers Vastgoed
Zo werkt autodelen Onze initiatieven Nieuws Over ons

Hoe werkt autodelen?

Met OnzeAuto deel je samen elektrische auto's in besloten kring. Met je buren of collega's. Je kunt je aanmelden voor een bestaand deelinitiatief of je kunt een eigen deelinitiatief opzetten op een plek waar we nog niet actief zijn. Voor meer ruimte om te leven, minder kosten en een beter milieu.

Meld je aan

Maak een reservering

Open de auto en rijden maar

Meld je aan voor een deelinitiatief bij jou in de buurt

Schrijf je online in als gebruiker. Wij checken je persoonlijke gegevens en je rijbewijs. Met OnzeAuto ga goed verzekerd op weg en laat je ons de administratie regelen. Handig toch?

Maak een reservering met de app

Je gebruikt de app om een auto te reserveren bij jou in de buurt en kiest in de agenda gewoon de datum en de tijd. Moet je direct weg? Je kunt één van de deelauto’s binnen een minuut reserveren. Weet je nu al dat je de deelauto over drie maanden nodig hebt? Ook dan kun je de auto alvast reserveren!

Open de auto met de app en rijdt weg

Als jij de auto hebt gereserveerd, ben je de enige persoon die de auto kan openen en starten. Simpel met de app. Rijden maar en genieten! Als je terug bent, sluit je met je smartphone de auto en de reservering weer af. En aan het begin van de volgende maand stuurt OnzeAuto jou de rekening van de gereserveerde rit. Heel eenvoudig. OnzeAuto zorgt ervoor dat je samen met je buren deze auto’s deelt, zonder overdracht van fysieke sleutels.

Wil je delen in kleine kring? Klik dan hier.

Zorgeloos rijden

Ervaar met OnzeAuto de voordelen van een eigen elektrische auto, voor de kosten van een gedeelde auto. We zorgen ervoor dat je altijd zorgeloos kunt rijden. Daarom hebben we de volgende zaken goed voor je geregeld:

  1. Geen zorgen om wegenbelasting, verzekering en onderhoud;
  2. Alle laadkosten zijn inbegrepen, ook onderweg;
  3. Geen borg, geen reserveringskosten, geen annuleringskosten;
  4. Beperkt eigen risico bij schade;
  5. Pechhulp onderweg;
  6. 24/7 support;
  7. Hoge korting bij een langere reservering;
  8. Lage abonnementskosten voor huisgenoten.