Gezocht: Community Manager (32 – 40 uur)

Gezocht: Community Manager (32 – 40 uur)

Maart 2024

Ben je communicatief sterk en vind je het leuk om community’s te helpen bij de overgang naar duurzame mobiliteit?  En zoek je een rol waarbij je een wezenlijk verschil kunt maken? Dan ben jij precies wie wij zoeken!

Over OnzeAuto

OnzeAuto richt zich op het delen van elektrische voertuigen in community’s. Zo ken je als autodeler de andere deelnemers met wie je de auto’s deelt en voelt ‘onze’ auto als jullie auto. Autodelers in onze deelinitiatieven zijn bewoners in een buurt of medewerkers van lokale organisaties. Zij doen mee omdat het kostenbesparend is, schoner en socialer. OnzeAuto ziet het als haar maatschappelijke opdracht om dit op een zo groot mogelijke schaal toe te passen. In de afgelopen 6 jaar hebben we hiervoor een stevige basis gelegd met aansprekende deelinitiatieven door heel Nederland. Als lid van ons leuke team kun je onze stevige groeiambities helpen realiseren.

Jouw rol

Als Community Manager begrijp je wat autodelers beweegt en wat er leeft binnen onze community’s. In deze functie ontwikkel je warme relaties met lokale ambassadeurs en je vormt voor hen het eerste aanspreekpunt bij OnzeAuto. Je stelt hen in staat om hun rol als ambassadeur met plezier te kunnen invullen. Zo help jij ambassadeurs om hechte community’s te vormen en lokale deelinitiatieven te laten groeien

Nieuwe autodelers verwelkom je en verbind je aan de groep.Je monitort de capaciteit en beschikbaarheid van de deelauto’s, ook als er iemand mee op vakantie gaat. Waar nodig, grijp je in. Uiteindelijk gaat het om de tevredenheid van de autodelers. Je maakt daarbij gebruik van alle middelen die in onze organisatie beschikbaar zijn, of die met jouw hulp worden ontwikkeld. Voor lokaal voertuigbeheer en bij uitbreiding van een initiatief heb je nauw contact met jouw collega’s in het Operations & Marketing team.

We bieden jou alle ruimte om bij te dragen aan het realiseren van onze ambities en geven jou goede mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat bieden we?

OnzeAuto biedt jou de kans om een significante impact te maken in een duurzame, groeiende en flexibele onderneming. Je krijgt de vrijheid om je ideeën in te zetten en jezelf verder te ontwikkelen. Naast een passend salaris op basis van je ervaring bieden we je een goed pensioen,faciliteiten voor thuiswerken, een thuiswerkvergoeding en een persoonlijk ontwikkelbudget. We werken hybride, met ons kantoor in Utrecht.

Wie ben jij?

- Je bouwt op natuurlijke wijze relaties op en kunt je goed inleven in de behoeften van anderen

- Je organiseert je werk effectief en hebt oog voor detail

- Je werkt moeiteloos samen met anderen

- Je lost problemen niet alleen snel op, maar bent ook proactief in het voorkomen ervan

- Je hebt - bij voorkeur – enige ervaring met deelmobiliteit

- Je bent nieuwsgierig en maatschappelijk geïnteresseerd

- Je durft verantwoordelijkheid te nemen en organiseert je eigen werk

- Je bent in het bezit van rijbewijs B

Interesse?

Je kunt tot 15 april 2024 solliciteren. Stuur je cv en motivatie naar sanneoverbeek@onzeauto.com.Voor meer informatie kun je bellen met Sanne Overbeek (06-54948665).

Contact

Ben je al autodeler en heb je ergens hulp bij nodig? Stuur dan een mail naar support@onzeauto.com.

Jouw gegevens en vraag: