Deelmobiliteit als oplossing voor vastgoed

OnzeAuto werkt nauw samen met vastgoedontwikkelaars, woningbouwcorporaties, verhuurders en VVE's voor het verlagen van de parkeernorm, het behalen van ESG-doelstellingen en het bevorderen van sociale cohesie.

Een nieuwe autodeler stopt de laadkabel in het laadpunt van een deelauto.
Een groepje inwoners van een appartementencomplex bewonderen hun nieuwe elektrische deelauto
Twee buren bewonderen hun nieuwe elektrische deelauto

Bij deze partners wordt wonen en mobiliteit al gecombineerd

The David

The David is een samenwerking tussen Centraal Beheer, Syntrus Achmea (The David is een belegging van BPL Pensioen en Achmea Dutch Residential Fund) en OnzeAuto. Hier worden 2 deelauto’s gedeeld onder meer dan 20 autodelers. De mobiliteit is flexibeler geworden, minder vervuiling, meer ruimte en incidenteel autogebruik wordt minder door "tweede auto's" opgevangen.

Ons Stadsgezicht

OnzeAuto en Van Wijnen bundelen hun krachten om een woonbuurt te creëren met minder auto's en meer groen. Ze stonden voor de uitdaging om de parkeernormen te verlagen en toch voldoende parkeergelegenheid te bieden voor "Ons Stadsgezicht", wat bereikt werd door de inzet van deelmobiliteit. OnzeAuto introduceerde vijf deelauto's met een eigen parkeerplek en laadpaal.

De Caai

OnzeAuto en BPD werken samen aan De Caai in Eindhoven, waar 15 deelauto's het nieuwe parkeerbeleid ondersteunen voor oplevering begin 2025. Dit initiatief, dat aansluit bij het STOMP-principe, bevordert duurzaam vervoer en een groenere leefomgeving, met deelmobiliteit als sleutel tot een verbonden en ecologische gemeenschap.

Deelmobiliteit: Sleutel tot duurzaam vastgoed en ESG-impact

Deelmobiliteit verminderd de CO2-uitstoot, bespaard parkeerplekken en tegelijkertijd versterkt het de gemeenschapsbanden door bewoners samen te brengen. Daarmee ondersteunt deelmobiliteit niet alleen de milieuaspecten van jouw project, maar versterkt het ook de sociale dimensie.

Met OnzeAuto creëer je duurzaam vastgoed en bouw je hechte communities.

OnzeAuto biedt deelmobiliteit in besloten kring, waar particuliere en zakelijke deelnemers elkaar kennen of leren kennen.

A

Deelauto's voor nieuwbouw projecten

01 ─ Planfase

In de planfase biedt OnzeAuto mobiliteitsgarantie om een verlaagde parkeernorm met deelmobiliteit te compenseren. Deze mobiliteitsgarantie kan onderdeel uitmaken van de vergunningsaanvraag. OnzeAuto denkt graag mee om Mobiliteit en Wonen of Werken vanaf de start met elkaar te verbinden.

02 ─ Bouwfase

In de Bouwfase ondersteunt OnzeAuto bij het vormgeven van de mobiliteitsoplossing. Denk daarbij aan de laadinfrastructuur, de parkeerlocaties en de communicatie bij de verkoop en de introductie van nieuwe bewoners.

03 ─ Opleveringsfase

In de Opleveringsfase kunnen de nieuwe bewoners kennismaken met de deelauto's en kunnen zij zich inschrijven voor het gebruik. Er is veel aandacht voor communicatie en community building. Zo wordt er een groep gecreëerd, die met elkaar de voertuigen wil delen.

Naar links icon
Naar rechts icon
Contact opnemen
Luchtfoto van vastgoed project Ons Stadsgezicht
B

Deelauto's voor bestaande bebouwde omgeving

OnzeAuto werkt vraaggestuurd met interessepeilingen en campagnes om aan te sluiten bij de behoefte van bestaande bewoners. Deze aanpak staat uitgebreid beschreven in het handboek 'van idee tot deelauto’s in de buurt'. Daarbij werkt OnzeAuto graag samen met een buurtinitiatief, met verhuurders, woningbouwcorporaties en/of VvE’s.

Contact opnemen
Twee buren staan naast de deelauto van hun appartementencomplex.

Wat maakt OnzeAuto zo bijzonder?

De focus op het creëren van een community en het gevoel van eigenaarschap onder de bewoners.
Volledige ontzorging in de exploitatie, inclusief verzekeringen.
Interessant prijsmodel met een keuze in vaste en variabele tarieven
Versterking van concurrentiepositie bij aanbestedingen door hogere ESG-scores
Ondersteuning in alle aspecten van communicatie naar bewoners over deelmobiliteit
Dashboard met maandelijkse data
binnenkort beschikbaar

De voordelen van autodelen voor bewoners

Besparen op autokosten

Een gezamenlijk abonnement per huishouden

Comfortabele elektrische deelauto's

Alle inzittende zijn goed verzekerd

Met de deelauto op vakantie (naar het buitenland)

De deelauto zowel zakelijk als privé gebruiken

Jeltsje en Maarten zitten samen voorin hun nieuwe deelauto. Deze auto gaan ze delen samen met alle andere leden van hun CPO.
Drie telefoons die voorbeelden van de OnzeAuto app laten zien. Het inlogscherm, de home pagina en een deelauto reservering.
Instructie video's
24/7 noodlijn
3 maanden vooruit reserveren

Eenvoudig starten met delen via de OnzeAuto app

Bewoners kunnen gebruik maken van de deelauto's via de app. Kies een start- en eindtijd, bekijk welke deelauto beschikbaar is en reserveren maar! Het openen en sluiten van de deelauto verloop ook via de app.

Benieuwd wat OnzeAuto kan doen voor jouw woonconcept?

We denken graag mee! Laat je gegevens achter en dan nemen we contact met je op.

Thank you! Your submission has been received!
Oeps.. er gaat helaas iets mis! Kun je het nogmaals proberen?