Een groepje mensen die samen een autodelen staan naast een deelauto te praten

Is autodelen voor jou ook voordeliger?

Een auto die veel stilstaat kost onnodig veel geld, maar ook als je meer rijd kan autodelen stukken voordeliger zijn. Wellicht dat jij ook flink kunt besparen op je maandelijkse autokosten door te gaan autodelen met de buurt.

All-in prijs. Je betaalt alleen voor uren en kilometers.

Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Met een gerust hart de weg op met onze verzekering.

Een maandelijks rijtegoed  — voor jezelf of deel het samen met je huishouden

Altijd maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand

Jouw rijtegoed

Per reservering worden de uren en kilometers verrekend met jouw gekozen rijtegoed. De tarieven gelden binnen en buiten het rijtegoed.

Meerurenkorting

Je betaalt maximaal 10 uur per aaneengesloten reservering binnen 24 uur. Weekendje weg? Dan betaal je geen 48 maar 20 uur!

Tegoed meenemen

Lukt het een keer niet om je rijtegoed op te maken? Geen probleem. Je kunt tot 6x de hoogte van jouw rijtegoed meenemen naar de volgende maand.

Start

€ 50
Rijtegoed per maand
€ 4,50
per uur

Comfort

€ 100
Rijtegoed per maand
€ 3,60
per uur

Top

€ 200
Rijtegoed per maand
€ 2,50
per uur

Plus

€ 300
Rijtegoed per maand
€ 2,00
per uur
+ € 0,26 of 0,30 per kilometer (afhankelijk van de deelauto)

3 maanden kennismaken

Weet je nog niet welk rijtegoed je moet kiezen of dat autodelen bij je past? Maak kennis met de groep, de deelauto's en het delen - zonder een vast rijtegoed.

Vraag na het aanmelden een van je buren voor een proefrit

€ 4,50 per uur + kilometerkosten - betaal alleen voor gebruik

Kom erachter welk tegoed het beste bij jou past

Dit is een feestelijk lancering van een nieuw autodeel initiatief. Een groep buren viert hier samen dat zij samen een aantal elektrische auto's gaan delen.

Bereken welk maandelijkse rijtegoed het beste bij jou past

Hoeveel kilometers en uren verwacht jij maandelijks de deelauto te gebruiken? Deze rekentool kan dan laten zien welk rijtegoed het beste bij jou past.

12
km
12
uur
Het optimale abonnement voor jou is Start
Per maand zijn de kosten ongeveer €0,=
Het Intro abonnement is alleen voor nieuwe autodelers.
Het gebruik van meerurenkorting kan de kosten aanzienlijk verminderen. Je betaalt maximaal 10 uur per reservering van 24 uur.

Extra voordelen van autodelen

Een familie die samen een auto deelt. Ze hangen allemaal uit een auto raam en de hond ook.

Als huishouden samen 1 rijtegoed delen

Heeft iemand in jullie huishouden een rijtegoed? Dan kun je deze gezamelijk delen en gebruik maken van het tegoed van de hoofdgebruiker.

Gezamelijk profiteren van een hoger rijtegoed

Alle ritten op 1 factuur

Een autodeler gaat met de deelauto op vakantie. Ze zit in de auto met de deur open en heeft haar weekendtas vast.

Een weekendje weg of op vakantie met de deelauto

Je kunt in overleg ook voor een langere periode op pad met de deelauto. Van een weekendje weg tot 2 of 3 weken naar het buitenland.

Meegenomen rijtegoed opmaken

Profiteer van de meerurenkorting

Laadkosten tot 50ct/kWh zijn ook gedekt

Twee jonge en enthousiaste autodelers naast twee elektrische deelauto's

Goed verzekerd op pad

Als je in een deelauto van OnzeAuto rijdt, zijn alle inzittenden en de auto goed verzekerd. Mocht je een keer (flinke) schade rijden, dan ben je alleen een eigen risico van €400,- verschuldigd.

€ 4,50 per uur + €0,27 of €0,30 per km (hetzelfde als Start)

Kom erachter welk tegoed het beste bij jou past

Vraag na het aanmelden een van je buren voor een proefrit

Een groepje buren die vieren dat zij nu samen kunnen gaan autodelen.

Privé en zakelijk rijden

Gemakkelijk privé en zakelijke ritten van elkaar scheiden per reservering. Aan het eind van de maand zie je dit terug op je factuur.

Rittenregistratie op een BTW-factuur

Geen BKR registratie

Geen bijtelling

Veelgestelde vragen icon

Antwoord op aantal veelgestelde vragen:

Hoe werken de rijtegoeden?

Om gebruik te maken van de deelauto's moet je kiezen voor één van de vier maandelijkse rijtegoeden. Dit tegoed kun je elke maand weer volledig oprijden. Na afloop van elke reservering verrekenen we de uren en gereden kilometers met je rijtegoed.

Rijd je een maand meer? Geen probleem. Buiten de bundel gelden dezelfde tarieven. Rijd je een maand wat minder? Dan kun je het resterende saldo meenemen naar de volgende maand, tot maximaal 6x de hoogte van jouw rijtegoed.

Hoe hoger het rijtegoed, hoe lager jouw uurkosten. Kilometer kosten zijn voor elk rijtegoed hetzelfde - €0,26 of €0,30 afhankelijke van het type deelauto.

Laden, onderhoud, verzekering en wasstraat kosten zijn allemaal inbegrepen. Je betaald dus echt alleen voor gereserveerde uren en gereden kilometers.

Moet ik ook betalen als ik de auto mee heb, maar niet aan het rijden ben?

Als je een auto reserveert, betaal je voor je gereden kilometers plus alle uren van jouw reservering. Neem je de auto dus een dagje mee, dan betaal je ook voor de uren dat de auto stilstaat.

Goed om te weten: dankzij de meerurenkorting van OnzeAuto betaal je maximaal 10 uur per aaneengesloten periode van 24 uur.

Hoe ben ik verzekerd als ik in een deelauto rijd?

Als je in een deelauto van OnzeAuto rijdt, zijn alle inzittenden, de deelauto en andere voertuigen of objecten goed verzekerd.

Bij het openen van de auto krijg je standaard de vraag of de auto (kleine) schades heeft. Zo voorkomen we dat we het eigen risico op jou verhalen, terwijl een vorige gebruiker de schade wellicht veroorzaakt heeft.

Betaal ik per rit of aan het einde van de maand?

Je ontvangt kort na elke maand een factuur. Op deze factuur vind je al jouw ritten van de maand daarvoor. De kosten van deze ritten worden voor zover mogelijk verrekend met je rijtegoed die je had op de 1e van de vorige maand. Deze kosten, plus de aankoop van rijtegoed voor de lopende maand, worden op de 14e van de maand afgeschreven via een automatische incasso.

Wat gebeurt er als mijn introductieabonnement afloopt?

Het introductieabonnement is maximaal drie maanden geldig. Een paar weken voordat het abonnement ontvang je van ons een mailtje. We vragen je daarin om aan ons door te geven of je doorgaat of toch wilt stoppen. Als je door wilt gaan, is dit het moment om een abonnement met maandelijks rijtegoed te kiezen.

We denken graag met je mee als je die keuze lastig vindt.

Krijg ik korting als ik een langere periode op pad ga met de deelauto?

Je betaalt voor maximaal 10 uur per 24 aaneengesloten uren. Dat betekent dat je bij elke 24 uur dus een korting van 14 uur krijgt. Dit noemen wij de meerurenkorting. Heb je een vraag over dit onderwerp? Stuur dan gerust een mailtje naar support@onzeauto.com

Wat gebeurt er met mijn rijtegoed na een wijziging van mijn abonnement?

Bij het verhogen van je abonnement gaat je openstaande rijtegoed gewoon mee. Bij een verlaging van je abonnement naar een lager rijtegoed behoud je je opgebouwde rijtegoed tot 6x het maandelijkse rijtegoed van je nieuwe abonnement. Bij opzegging verlies je het openstaande rijtegoed.

Hoe annuleer ik mijn maandelijkse rijtegoed?

Je kunt je maandelijkse rijtegoed stopzetten door een mailtje te sturen naar support@onzeauto.com. Er geldt altijd een opzegtermijn van een maand.

Wat is het voordeel om als huishouden 1 rijtegoed te delen?

Als (meer) huisgenoten mee gaan doen, wordt de auto waarschijnlijk vaker gebruikt. Daarmee wordt het interessant om gezamenlijk een hoger rijtegoed te nemen. Een hoger rijtegoed betekent lagere uurtarieven. Zo wordt het voor iedere huisgenoot goedkoper.

Als hoofdgebruiker ontvang je één factuur voor het hele huishouden. Mochten jullie dat willen, kunnen jullie de kosten onderling verdelen. Op de factuur zie je precies wie welke rit heeft gemaakt.

Heb je nog een auto en overweeg je deze te verkopen?

Onze tips
Buren in Veenendaal die naast hun eigen auto staan. In de auto hangt een bordje met daarop 'te koop'.

Meer leren over hoe autodelen werkt? 

Uitleg over autodelen

Benieuwd hoeveel jouw auto werkelijk kost? 

Autokosten berekenen bij de ANWB

Contact

Ben je al autodeler en heb je ergens hulp bij nodig? Stuur dan een mail naar support@onzeauto.com.

Jouw gegevens en vraag: