Samen impact maken

OnzeAuto helpt bewoners in wijken, buurten en gemeenten met elkaar auto’s te delen. Dat doen we altijd op coöperatieve wijze, dus met en voor elkaar. Dat kan heel informeel, samen met lokale ambassadeurs, beheerders en deelnemers, maar het kan ook vanuit een formele lokale energie- of mobiliteitscoöperatie. Dat lokale gevoel trekken we in alles door. Van lokale websites, onderling contact tussen autodelers tot zelf af en toe door de wasstraat rijden. Want alleen dan voelt OnzeAuto, als jouw auto.

We maken elektrisch rijden toegankelijk en betaalbaar: dichtbij, duurzaam en voordelig

Wat ons beweegt

Met OnzeAuto betreed je de wereld van morgen. Een toekomst waarin we vaker vanuit huis werken en telkens bewust kiezen voor de best passende vorm van vervoer. We gaan dan ook vaker lopen en fietsen, en verruilen de eigen brandstofauto voor elektrische mobiliteit. 

We gaan die voertuigen ook steeds vaker met elkaar delen, gewoon met de mensen om ons heen. Dichtbij en duurzaam, maar ook voordelig, want een elektrische deelauto kan wel 50% goedkoper zijn dan het bezit van een eigen auto.

En zo blijven we uiteindelijk met veel minder auto’s in Nederland toch mobiel. Misschien kunnen we dadelijk wel toe met 2 miljoen elektrische deelvoertuigen. Dat scheelt dus 7 miljoen geparkeerde auto’s. Dat biedt heel veel extra ruimte om te leven. Stil, groen en duurzaam. Dát is waar wij ons van harte voor inzetten. Wat ons betreft gewoon een kwestie van dóen.

Onze partners

We stellen je graag onze partners voor, met wie we intensief samenwerken.

WagenPlan geeft ons toegang tot een compleet aanbod van elektrische deelauto’s, tegen een scherpe prijs en inclusief deelverzekering. De samenwerking beperkt zich niet tot het leasen van auto’s, maar vertaalt zich ook in gezamenlijke proposities zoals “Delen inKleine Kring” en een zakelijke deeloplossing voor werkgevers.

Centraal Beheer maakt onderdeel uit van Achmea. De samenwerking met deze coöperatieve verzekeraar in het domein van de (mobiele) deeleconomie voelt voorons als vanzelfsprekend. Als onderdeel van onze intensieve samenwerking ontwikkelen en exploiteren we deelinitiatieven, bijvoorbeeld voor vastgoed.

Ecotap is een Europees specialist en aanbieder van oplaadpunten. Met hun producten helpen wij onze lokale aanbieders met eenvoudig een meer complexe laadoplossingen. Ook de laadpassen van Ecotap gebruiken we met veel plezier.

Footprint acteert als een verlengstuk van onze organisatie, en ontzorgt ons op het gebied van financiële administratie. Dat gaat in dit geval een stuk verder dan reguliere boekhouding. Footprint neemt ook hele processen over, en is daarmee een echte business partner voor OnzeAuto.

Bedrijfsgegevens

Hoofdkantoor:
Van Deventerlaan 31-51
3528 AG Utrecht

KVK-nummer: 69203849
BTW-nummer: NL857781595B01

Neem contact op
×

Contact