Het team van OnzeAuto

Samen impact maken

OnzeAuto helpt bewoners in wijken, buurten en gemeenten met elkaar auto’s te delen. Dat doen we altijd op coöperatieve wijze, dus met en voor elkaar. Dat kan heel informeel, samen met lokale ambassadeurs, beheerders en deelnemers, maar het kan ook vanuit een formele lokale energie- of mobiliteitscoöperatie. Dat lokale gevoel trekken we in alles door. Van lokale websites, onderling contact tussen autodelers tot zelf af en toe door de wasstraat rijden. Want alleen dan voelt OnzeAuto, als jouw auto.

We maken elektrisch rijden toegankelijk en betaalbaar: dichtbij, duurzaam en voordelig

Wat ons beweegt

Met OnzeAuto betreed je de wereld van morgen. Een toekomst waarin we vaker vanuit huis werken en vaker bewust kiezen voor de best passende vorm van vervoer. We gaan dan ook vaker lopen of fietsen en verruilen de eigen brandstofauto voor elektrische mobiliteit. 

We gaan die voertuigen ook steeds vaker delen met de mensen om ons heen. Het is dichtbij, duurzaam en ook nog eens voordelig. Een elektrische deelauto kan wel 50% goedkoper zijn dan het bezit van een eigen auto. Dat noem je nog eens een slimme investering!

En zo blijven we uiteindelijk met veel minder auto’s in Nederland toch mobiel. Misschien hebben we dadelijk wel genoeg aan 2 miljoen elektrische deelvoertuigen. Dat scheelt dus 7 miljoen geparkeerde auto’s. Dat biedt heel veel extra ruimte om te leven. Stil, groen en duurzaam. Dát is waar wij ons van harte voor inzetten. Wat ons betreft gewoon een kwestie van dóen.

Onze partners

We stellen je graag onze partners voor, met wie we intensief samenwerken.

GoodMoovs is ons platform voor het delen van elektrische auto’s en het beheren van de voertuigen. Met het innovatieve platform van GoodMoovs wordt de unieke community aanpak van OnzeAuto in de komende jaren verder doorontwikkeld.

WagenPlan geeft ons toegang tot een compleet aanbod van elektrische deelauto’s, tegen een scherpe prijs en inclusief deelverzekering. WagenPlan staat altijd open voor innovatieve en duurzame oplossingen en begrijpt waar wij het over hebben als we spreken over coöperatief delen. Daar profiteren wij en onze coöperatieve partners zoals DEEL van.

LeasePlan is een partner van het eerste uur. Sinds de start van OnzeAuto werken we samen aan het “delen van elektrische auto’s in besloten kring”. We zijn er trots op dat LeasePlan als grote leasemaatschappij met ons samenwerkt om nieuwe mobiliteitsconcepten zoals Autodelen in de markt te zetten.

Footprint acteert als een verlengstuk van onze organisatie, en ontzorgt ons op het gebied van financiële administratie. Dat gaat in dit geval een stuk verder dan reguliere boekhouding. Footprint neemt ook hele processen over, en is daarmee een echte business partner voor OnzeAuto.

Bedrijfsgegevens

Hoofdkantoor:
Van Deventerlaan 31-51
3528 AG Utrecht

KVK-nummer: 69203849
BTW-nummer: NL857781595B01

Neem contact op

Contact

Ben je al autodeler en heb je ergens hulp bij nodig? Stuur dan een mail naar support@onzeauto.com.

Jouw gegevens en vraag: