Bedrijfsgegevens

Hoofdkantoor:
Van Deventerlaan 31-51
3528 AG Utrecht

KVK-nummer: 69203849
BTW-nummer: NL857781595B01

Samen impact maken

OnzeAuto helpt bewoners in wijken, buurten en gemeenten met elkaar auto’s te delen. Dat doen we altijd op coöperatieve wijze, dus met en voor elkaar. Dat kan heel informeel, samen met lokale ambassadeurs, beheerders en deelnemers, maar het kan ook vanuit een formele lokale energie- of mobiliteitscoöperatie. Dat lokale gevoel trekken we in alles door. Van lokale websites, onderling contact tussen autodelers tot zelf af en toe door de wasstraat rijden. Want alleen dan voelt OnzeAuto, als jouw auto.

Neem contact op

"We maken elektrisch rijden toegankelijk en betaalbaar:
dichtbij, duurzaam en voordelig.”

Wat ons beweegt

Met OnzeAuto betreed je de wereld van morgen. Een toekomst waarin we vaker vanuit huis werken en telkens bewust kiezen voor de best passende vorm van vervoer. We gaan dan ook vaker lopen en fietsen, en verruilen de eigen brandstofauto voor elektrische mobiliteit. 

We gaan die voertuigen ook steeds vaker met elkaar delen, gewoon met de mensen om ons heen. Dichtbij en duurzaam, maar ook voordelig, want een elektrische deelauto kan wel 50% goedkoper zijn dan het bezit van een eigen auto.

En zo blijven we uiteindelijk met veel minder auto’s in Nederland toch mobiel. Misschien kunnen we dadelijk wel toe met 2 miljoen elektrische deelvoertuigen. Dat scheelt dus 7 miljoen geparkeerde auto’s. Dat biedt heel veel extra ruimte om te leven. Stil, groen en duurzaam. Dát is waar wij ons van harte voor inzetten. Wat ons betreft gewoon een kwestie van dóen.

Onze partners

We stellen je graag onze partners voor, met wie we intensief samenwerken.

WagenPlan geeft ons toegang tot een compleet aanbod van elektrische deelauto’s, tegen een scherpe prijs en inclusief deelverzekering. De samenwerking beperkt zich niet tot het leasen van auto’s, maar vertaalt zich ook in gezamenlijke proposities zoals “Delen inKleine Kring” en een zakelijke deeloplossing voor werkgevers.

WeGo is onze partner voor de ontwikkeling en het beheer van hardware en software voor het delen van de auto. Met hun omvangrijke installed base en intensieve inzet op innovatie, weten we ons verzekerd van het best denkbare deelplatform. Ook de bijbehorende 24x7 helpdesk support wordt door WeGo verzorgd. Zo kunnen we onze deelnemers rond deklok van dienst zijn.

Centraal Beheer maakt onderdeel uit van Achmea. De samenwerking met deze coöperatieve verzekeraar in het domein van de (mobiele) deeleconomie voelt voorons als vanzelfsprekend. Als onderdeel van onze intensieve samenwerking ontwikkelen en exploiteren we deelinitiatieven, bijvoorbeeld voor vastgoed.

Kia is als uiterst innovatieve speler inde mobiliteitsmarkt een zeer gewaardeerde partner van OnzeAuto. Zo werken we nu samen in Delen in Kleine Kring, waarin we de Kia e-Niro tegen zeer aantrekkelijke condities kunnen aanbieden.

Ecotap is een Europees specialist en aanbieder van oplaadpunten. Met hun producten helpen wij onze lokale aanbieders met eenvoudig een meer complexe laadoplossingen. Ook de laadpassen van Ecotap gebruiken we met veel plezier.

Footprint acteert als een verlengstuk van onze organisatie, en ontzorgt ons op het gebied van financiële administratie. Dat gaat in dit geval een stuk verder dan reguliere boekhouding. Footprint neemt ook hele processen over, en is daarmee een echte business partner voor OnzeAuto.

Neem contact op
×

Contact