Over ons

Is autodelen iets voor mij?

Maak kennis met ons team

We stellen ons graag even voor. Op onze teamfoto zie je van links naar rechts Frank, Bram, Dennis, Marcel, Sanne, Vince, Otto en Martin. Samen hebben we echt alles in huis om jouw bestaande of nieuwe deelinitiatief te ondersteunen. Frank is onze growth marketeer en Sanne richt zich vooral op communicatie. Bram helpt als kwartiermaker nieuwe initiatieven op gang, en Dennis ondersteunt als operations manager lokale aanbieders, beheerders en deelnemers. Vince richt zich als product manager op de ontwikkeling van producten en diensten, en werkt nauw samen met Martin, onze chief digital officer. Marcel en Otto startten in 2017 met OnzeAuto en werken vol overgave aan de verdere groei en bloei van OnzeAuto. Natuurlijk doen we dat met dit geweldige team, maar ook in intensieve samenwerking met onze strategische partners. Dat staat garant voor kwaliteit en slagkracht in al onze diensten en contacten.

Neem contact op

Wat ons beweegt

Met OnzeAuto betreed je de wereld van morgen. Een toekomst waarin we vaker vanuit huis werken en telkens bewust kiezen voor de best passende vorm van vervoer. We gaan dan ook vaker lopen en fietsen, en verruilen de eigen brandstofauto voor elektrische mobiliteit. 

We gaan die voertuigen ook steeds vaker met elkaar delen, gewoon met de mensen om ons heen. Dichtbij en duurzaam, maar ook voordelig, want een elektrische deelauto kan wel 50% goedkoper zijn dan het bezit van een eigen auto.

En zo blijven we uiteindelijk met veel minder auto’s in Nederland toch mobiel. Misschien kunnen we dadelijk wel toe met 2 miljoen elektrische deelvoertuigen. Dat scheelt dus 7 miljoen geparkeerde auto’s. Dat biedt heel veel extra ruimte om te leven. Stil, groen en duurzaam. Dát is waar wij ons van harte voor inzetten. Wat ons betreft gewoon een kwestie van dóen.

"We maken elektrisch rijden toegankelijk en betaalbaar:
dichtbij, duurzaam en voordelig.”

Onze partners

We stellen je graag onze partners voor, met wie we intensief samenwerken.

WagenPlan geeft ons toegang tot een compleet aanbod van elektrische deelauto’s, tegen een scherpe prijs en inclusief deelverzekering. De samenwerking beperkt zich niet tot het leasen van auto’s, maar vertaalt zich ook in gezamenlijke proposities zoals “Delen inKleine Kring” en een zakelijke deeloplossing voor werkgevers.

WeGo is onze partner voor de ontwikkeling en het beheer van hardware en software voor het delen van de auto. Met hun omvangrijke installed base en intensieve inzet op innovatie, weten we ons verzekerd van het best denkbare deelplatform. Ook de bijbehorende 24x7 helpdesk support wordt door WeGo verzorgd. Zo kunnen we onze deelnemers rond deklok van dienst zijn.

Centraal Beheer maakt onderdeel uit van Achmea. De samenwerking met deze coöperatieve verzekeraar in het domein van de (mobiele) deeleconomie voelt voorons als vanzelfsprekend. Als onderdeel van onze intensieve samenwerking ontwikkelen en exploiteren we deelinitiatieven, bijvoorbeeld voor vastgoed.

Kia is als uiterst innovatieve speler inde mobiliteitsmarkt een zeer gewaardeerde partner van OnzeAuto. Zo werken we nu samen in Delen in Kleine Kring, waarin we de Kia e-Niro tegen zeer aantrekkelijke condities kunnen aanbieden.

Ecotap is een Europees specialist en aanbieder van oplaadpunten. Met hun producten helpen wij onze lokale aanbieders met eenvoudig een meer complexe laadoplossingen. Ook de laadpassen van Ecotap gebruiken we met veel plezier.

Footprint acteert als een verlengstuk van onze organisatie, en ontzorgt ons op het gebied van financiële administratie. Dat gaat in dit geval een stuk verder dan reguliere boekhouding. Footprint neemt ook hele processen over, en is daarmee een echte business partner voor OnzeAuto.

Neem contact op
×

Contact