altijd zorgeloos op pad

Hoe werkt autodelen met OnzeAuto?

Ervaar met OnzeAuto de voordelen van rijden in een elektrische auto zonder de lasten van een eigen auto. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over onderhoud en verzekeringen en komt nooit meer voor onverwachte kosten te staan. Want met een deelauto weet je precies wat je betaalt, elke maand weer. Dat kan in veel gevallen een stuk voordeliger zijn dan een eigen (tweede) auto. Je hebt geen last van bijtelling en je kunt zelfs met de deelauto op vakantie of een weekend weg.

  • Vaak goedkoper dan een eigen auto
  • Deelauto's op loopafstand
  • Alles geregeld, van verzekering tot onderhoud
  • Ook op vakantie met een deelauto
  • Maandelijks opzegbaar
Interesse?
Start nu
starten met autodelen

Autodelen in jouw buurt

Wil jij elektrische auto's delen met jouw buurt? Bekijk of je al kunt autodelen met jouw buurt en meld je aan of geef jouw interesse in autodelen door.

Autodelen met OnzeAuto in 3 stappen

Meld je aan

Zoek jouw buurt tussen de locaties en meld je aan via de lokale pagina van jouw buurt of woonplaats. Binnen een werkdag kun je al rijden.

01
02

Reserveer een deelauto

Reserveer binnen een paar tellen eenvoudig een van de deelauto's in de app. In de app zie je precies wanneer de deelauto's beschikbaar zijn. Is er geen auto beschikbaar? Vraag eens in de groepsapp of iemand de auto toch niet nodig heeft.

Starten en rijden

Als je bij de auto bent, kun je deze 15 minuten voor aanvang via de app openen en sluiten. Geen gedoe met fysieke sleuteloverdracht dus. Bij terugkomst zet je de auto weer op de vaste plek aan de laadpaal. Wel zo fijn voor de volgende gebruiker.

03
Geen onverwachte kosten

Betaal alleen bij gebruik

Met een deelauto weet je precies wat je maandelijks betaalt en kom je nooit meer voor onverwachte kosten te staan. En met een lidmaatschap krijg je korting op het uur- en kilometertarief.

autodelers staan centraal

Weet met wie je deelt

Als autodeler bij OnzeAuto weet je met wie je de auto's deelt. Met een groep buurtgenoten of met een paar huishoudens. Zijn er specifieke wensen zoals een trekhaak voor een fietsendrager? Gaan we regelen. De wensen vanuit de buurt staan voor ons centraal. Zo proberen we ervoor te zorgen dat de auto's echt voelen als jullie eigen auto. Af en toe door de wasstraat met onze waspas hoort ook bij een eigen auto.

Op vakantie met de deelauto

Met de deelauto's van OnzeAuto kun je in overleg ook voor een langere periode op pad met de auto. Van een weekendje weg tot drie weken naar het buitenland. Ben je van plan om een reservering langer dan drie dagen te maken? Dan horen we dat graag.

Laden in het buitenland

Alle laadkosten in Nederland, inclusief snelladers, zijn inbegrepen in de kilometerprijs. In het buitenland zijn de laadkosten gedekt tot 40ct/Kwh.

Alternatief vervoer

We kijken samen met jou of er een auto uit de buurt beschikbaar is, of dat we alternatief vervoer voor jou of de rest van de buurt moeten regelen.

Op vakantie met een deelauto

Contact

Ben je al autodeler en heb je ergens hulp bij nodig? Stuur dan een mail naar support@onzeauto.com.

Jouw gegevens en vraag: