Zo doe je mee met autodelen

Is autodelen iets voor mij?

Auto's delen in besloten kring

Met OnzeAuto deel je samen elektrische auto's in besloten kring. Met je vrienden of mensen uit de buurt. Je kent elkaar of leert elkaar kennen. Je kunt je aanmelden voor een bestaand deelinitiatief of je kunt een eigen deelinitiatief opzetten, groot of klein. Zo maken we het voor iedereen mogelijk om elektrisch te rijden en kunnen we samen impact maken.

Wat moet ik doen

Voordat ik ga autodelen?

Informeren

Oriënteer je goed. Welke initiatieven zijn er in jouw buurt aanwezig? Bij welk initiatief voel je je thuis? Voelt het goed? Je vindt alle informatie die je nodig hebt op onze website of de website van één van onze lokale initiatiefnemers.

Als je vragen hebt kun je altijd eerst onze FAQ bekijken.

01
Deelinitiatief aanmelden
02

Inschrijven

Bij een bestaand initiatief kun je kiezen voor een abonnement dat bij je past. Je inschrijving is altijd individueel. Je huisgenoten genieten van een korting op het maandabonnement, dus dat is super interessant. Maar je kunt ook zelf een initiatief starten. We helpen je graag.

Rijden

Het is nu hoog tijd om je eerste rit te maken. Je downloadt de app, maakt een reservering en via de app open je de auto. Je eerste rit kan beginnen! Als je dat wil, zijn er lokale ambassadeurs die het leuk vinden om jou op weg te helpen. En wij staan ook altijd voor je klaar. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

03
Neem contact op

Al het gemak in je broekzak

Met de deelapp van OnzeAuto kun je eenvoudig een deelauto reserveren, openen en sluiten. Je kunt de auto ver van tevoren reserveren, dus zo ben je altijd verzekerd van een auto. En heb je elke week dezelfde rit op de planning? Dan stel je gewoon een herhaalde reservering in. Mocht je een keer tegen problemen aanlopen, zijn we 24/7 bereikbaar om je te helpen.

Een telefoon met de app van OnzeAuto.

En waarom wil je eigenlijk autodelen?

Ervaar met OnzeAuto de voordelen van rijden in een elektrische auto, zonder de lasten van een eigen auto. We zorgen dat je altijd zorgeloos kunt rijden. En mocht je een keer pech onderweg hebben, dan is er 24/7 hulp.

Nooit meer gedoe

Als je een auto deelt, hoef je je geen zorgen meer te maken over onderhoud, verzekeringen en administratieve rompslomp. Alle ritten worden eenvoudig bijgehouden en aan het einde van de maand ontvang je één factuur. De rest regelen wij. Handig toch?

Illustratie van een nieuwe deelauto.

Nieuwe auto's zonder BKR

Als je auto's deelt met je buurt zijn occasions verleden tijd. Je rijdt in de nieuwste elektrische auto’s, van alle nieuwste snufjes voorzien. En wij leveren deze auto, waarbij jij geen BKR-registratie krijgt. Hierdoor houd je meer geld over om te wonen, vakanties, of andere leuke dingen.

Alle kosten zijn inbegrepen

Met een deelauto weet je precies wat je betaalt voor je auto. We doen niet aan borg of reserveringskosten. En ook de laadkosten en onderhoudskosten zijn voor onze rekening.

Autodelen is goed voor het milieu

Met het delen van een elektrische auto bespaar je niet alleen een hoop kosten. Je vermindert ook de CO2, stikstof en fijnstof en als buurt creëer je meer ruimte op straat voor groen en om te leven.

6

vrije parkeerplaatsen
door één deelauto

70%

minder CO2
met hulp van groene stroom

25%

minder autokilometers, want autodelers pakken vaker de fiets
×

Contact