Hier kun je al een auto delen

Is autodelen iets voor mij?
No items found.

Vind een locatie bij jou in de buurt

OnzeAuto groeit harder dan ooit. Met initiatieven verspreid door heel Nederland. Samen met onze partners en lokale aanbieders proberen we zoveel mogelijk mensen te overtuigen auto's te delen. Ook geïnteresseerd in autodelen? Hieronder vind je een overzicht van al onze bestaande initiatieven waar je kunt autodelen met de buurt.

Deelauto initiatieven
Bestaande locaties
Nieuwe deelauto initiatieven
Nieuwe locaties
OnzeAuto Kaart van autodeelinitiatieven in Nederland

Staat jouw buurt er niet tussen?

Zie je jouw buurt er nog niet tussenstaan? Laat ons weten waar jij wel een auto zou willen delen. We brengen dan samen met jou de interesse in de buurt in kaart. Bij OnzeAuto werken we namelijk volledig vraag gestuurd. Met Samen Slim Rijden plaatsen we pas definitief een deelauto als we weten dat er genoeg animo voor is. Anders zouden we geen auto’s van de straat halen, maar alleen maar auto’s bijplaatsen. En dat is nu net niet de bedoeling.”

Of toch liever autodelen met een paar huishoudens?

Misschien deel je liever één auto met een paar buren.Dat noemen wij Delen in Kleine Kring. Je deelt eerlijk de kosten, en bespaart zo op je maandelijkse kosten. En natuurlijk heb je bij ons geen last van langlopende leasecontracten of BKR registraties.

Meer informatie over delen in kleine kring

Onze partners

×

Contact