Autodelen met jouw VvE

Bij de meeste VvE’s staat het verduurzamen van het appartementencomplex hoog op de agenda. Een van de makkelijkste manieren om hier concreet invulling aan te geven is het gezamenlijk delen van een of meerdere elektrische auto’s met bewoners in een besloten groep.

Wil jij autodelen jouw VvE?

OnzeAuto biedt het bestuur van een VvE de mogelijkheid aan om kosteloos een interessepeiling uit te zetten onder de bewoners van de appartementen. Als blijkt dat er na de interessepeiling voldoende belangstelling is voor deelauto’s binnen de VvE, dan bekijken we samen hoe we snel van start kunnen gaan! Dat levert extra ruimte op in de parkeergarage of op straat, want elke deelauto vervangt 5-7 eigen auto’s. Bovendien maak je een dubbelslag: van fossiele brandstof naar elektrisch en van eigen bezit naar gedeeld gebruik.

Aanmelden VvE

OnzeAuto biedt het bestuur van een VvE de mogelijkheid aan om een vrijblijvende interessepeiling uit te zetten onder de eigenaren van de woningen. Meld jouw VvE hier aan.

01
Deelinitiatief aanmelden
02

Interessepeiling

OnzeAuto maakt een vrijblijvende interessepeiling aan voor de VvE, zodat we kunnen peilen hoeveel mensen in de VvE een auto willen delen. Vervolgens stuurt de VvE de begeleidende e-mail met de link naar de interessepeiling door naar hun leden.

Rapporteren

Na 3 weken sluit de interessepeiling. OnzeAuto maakt een rapportage van de uitkomsten en deelt deze met het bestuur van de VvE. Op basis van de interessepeiling bepalen we hoe kansrijk het autodelen is binnen de VvE.

03
04

Voorinschrijving

Zijn er voldoende deelnemers en mensen die een handje willen helpen? Dan kijken we samen naar de volgende stappen, bijvoorbeeld een voorinschrijving. Bij voldoende voorinschrijvingen plaatsen we één of meer elektrische deelauto's bij de VvE. Via de lokale pagina voor jou VvE is inschrijven heel eenvoudig.

Vraag een interessepeiling aan

Contact

Ben je al autodeler en heb je ergens hulp bij nodig? Stuur dan een mail naar support@onzeauto.com.

Jouw gegevens en vraag: