Community
Support > Community > Opstarten

Hoe kun je als groep onderlinge afspraken maken?

Het beste is om een keer samen te komen en over de volgende onderwerpen afspraken te maken: onderlinge communicatie, laden, en het schoonhouden van jullie deelauto's. Meestal maken groepen hiervoor gebruik van een buurthuis of ze organiseren het in hun eigen woonkamer.

Vastleggen en delen

Afspraken moeten ergens genoteerd worden. Ons advies is om te kiezen voor Google Docs of een ander type online document. Deze zijn eenvoudig te onderhouden, eventueel zelfs door meerdere buren, en jullie kunnen de link toevoegen in de omschrijving van jullie appgroep.

Een voorbeeld

We hebben een voorbeeld bestand voor jullie gemaakt: buurtvisie en groepsafspraken. Met een Google account kunnen jullie deze dupliceren en aanpassen naar wens. Als alternatief op Google kunnen jullie het bestand downloaden en aanpassen in Word of Pages. Klaar? Upload het bestand op een Cloud (zoals Onedrive of iCloud) om vervolgens de link te kunnen delen.

⭐ Tips

  1. Het is een algemeen voorbeeld bestand met veelvoorkomende punten. Jullie zijn vrij om alle punten en tekst aan te passen naar wens.
  2. Wees kritisch en waak ervoor dat het bestand kort en bondig blijft, zodat nieuwe delers niet een heel boekwerk moeten lezen ;)
  3. Kies samen jullie gewenste manier voor het periodiek schoonmaken van de deelauto's. Meer informatie vinden jullie hier: Wie maakt de deelauto schoon?
  4. Omschrijf samen jullie buurtvisie: wat willen jullie in de toekomst samen met elkaar bereiken?

Hulp nodig? Vraag jullie contactpersoon/kwartiermaker of stuur een mailtje naar support@onzeauto.com

Contact

Sluiten icon

Ben je al autodeler en heb je ergens hulp bij nodig? Stuur dan een mail naar support@onzeauto.com.

Jouw gegevens en vraag:

Thank you! Your submission has been received!
Oeps.. er gaat helaas iets mis! Kun je het nogmaals proberen?