Operations Manager Dennis stelt zich graag aan je voor

Operations Manager Dennis stelt zich graag aan je voor

Juli 2021

Vorige maand is het team van OnzeAuto verder versterkt met autoliefhebber Dennis. Hij gaat aan de slag als Operations Manager. Toen hij de eerste keer thuiskwam in een elektrische deelauto, waren zijn kinderen helemaal enthousiast. "Mijn eerste werkweek vond ik direct twee tekeningen van een OnzeAuto in mijn werktas. Die hadden mijn dochtertjes er stiekem in gedaan."  

Ik ben Dennis en woon samen met mijn vrouw en twee dochtertjes (en hond Jaap) sinds kort weer in het mooie en gezellige Wijk bij Duurstede. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met de boot weg te gaan en kijk ik graag Formule 1.

Je eerste maand bij OnzeAuto zit er alweer op. Hoe is die bevallen?

De eerste maand is heel goed bevallen. Als autoliefhebber is het heel leuk om aan de operationele kant bij een bedrijf als OnzeAuto te werken. Ondanks dat ik nog maar net aan de slag ben voelt het al vertouwd en is het fijn om samen te werken met een ambitieus en gezellig team! Verder hoop ik dat door de snelle groei en de daarbij behorende uitdagingen ik mijzelf ook kan blijven uitdagen en ontwikkelen.

Voordat ik bij OnzeAuto aan de slag ging, had ik pas een paar keer in een elektrische auto gereden. Ik vind het geluid van een goede auto echt heel fijn om te horen. Mijn dochtertjes zijn ook al echte autoliefhebbers. Dus toen ik dus thuis kwam met 'nieuwe auto' (deelauto Volkswagen ID.3) waren ze volledig door het dolle. In mijn eerste week vond ik direct twee hele mooie tekeningen van OnzeAuto in mijn werktas.

Waar ga je je mee bezighouden?

In de rol van Operations Manager ga ik mij bezighouden met de professionalisering van de operationele processen en de ondersteuning van de lokale initiatiefnemers. Ook alle vragen van gebruikers over auto's komen bij mij terecht. En mocht je een keer per ongeluk schade rijden, dan weet ik je ook te vinden. Maar hopelijk gaat dat natuurlijk niet gebeuren!

We hebben sinds kort de OnzeAuto playlist met alle meezingers voor in de auto. Wat is jouw ultieme meezinger voor in de auto?

Ik heb een nogal brede muziek smaak en heb daardoor niet echt een specifiek lievelingsnummer voor in de auto. Dus om maar bij auto’s en rijden te blijven: Drive van The Cars.

Nu weten jullie in ieder geval wat meer over mij en hopelijk kom ik in de toekomst ook wat meer over jullie te weten! Mochten jullie vragen hebben of het leuk vinden contact te hebben, stuur dan gerust een bericht naar dennisdeligt@onzeauto.com.

Contact

Ben je al autodeler en heb je ergens hulp bij nodig? Stuur dan een mail naar support@onzeauto.com.

Jouw gegevens en vraag: