Samen Slim Rijden

Autodelen met je buurt, dat is OnzeAuto.
Je kent elkaar of leert elkaar kennen. Zo voelt het écht als jullie deelauto.

Een nieuwe wijk aanmelden

1. Laat weten wie je bent en waar je wilt autodelen

Laat ons via dit formulier weten waar je graag auto’s zou willen delen.

2. Interesse peilen

Vraag je buren of bekenden uit de buurt of ze ook meedoen. Bij voldoende belangstelling wordt de kans groter dat we een deelauto bij jullie in de buurt plaatsen. We helpen je graag op pad met het peilen van de interesse in deelauto's in de buurt. Heb jij al in kaart wie er mee willen doen? Dan slaan we deze stap over!

3. Plannen concreet maken

Op basis van de interesse en situatie in jouw buurt, bespreken we de best passende deeloplossing.

Nieuwe wijk aanvragen

Abonnementen

Autodelen samen met de buren die je kent of leert kennen.
Intro abonnement
Vanaf € 0 per maand kun je kennis maken
met het intro abonnement:
€ 0,25 per kilometer
€ 5 per uur
€ 50 per dag

Start

€ 25

/maand

Voor als je autodelen wil proberen

€ 0,22 per kilometer
€ 3,50 per uur
€ 35 per dag
Wat kost een deelauto?

Top

€ 100

/maand

Een echt alternatief voor de eerste auto

€ 0,18 per kilometer
€ 1,50 per uur
€ 15 per dag
Wat kost een deelauto?
Condities

Meerurenkorting: je betaalt maximaal 10 uur per dag, plus de kilometers. Dit geldt voor elke aaneengesloten periode van 24 uur, startend bij het begin van je reservering.

Vakantiekorting: voor een reservering langer dan 3 dagen vragen we je even contact op te nemen met OnzeAuto. Bij voldoende beschikbaarheid kun je dan een lange reservering inplannen. Je profiteert vanzelfsprekend van de meerurenkorting.

All-in kosten: we rekenen geen borg, reserverings- of annuleringskosten. Alle laadkosten in Nederland zijn inbegrepen, dus ook bij snelladers. Laadkosten in het buitenland zijn voor eigen rekening, maar we komen je graag tegemoet in de kosten; neem dus vooraf even contact met ons op.

De tarieven gelden voor elektrische auto’s zoals de Opel Corsa-e, de Hyundai Kona of gelijkwaardig. Voor nog ruimere auto’s, zoals de ID.4 van Volkswagen, kunnen we een toeslag rekenen.

Voordeel voor Huisgenoten: heeft iemand in jouw huishouden al een abonnement, dan kun je voor slechts €5 per maand met dezelfde tarieven gebruik maken van de deelauto’s.

Opzeggen: je kunt maandelijks opzeggen met een opzegtermijn van een maand.

Verzekering: de deelauto en inzittenden zijn prima verzekerd. Je eigen risico bedraagt €400 per gebeurtenis.  Alle bedragen zijn inclusief BTW.

De autodeeltest

Ben jij er nog niet helemaal zeker van of autodelen iets voor jou is? Doe dan onze autodeeltest! Een deelauto kan beduidend minder kosten dan je huidige auto. Veel mensen gebruiken hun auto namelijk zo weinig dat het goedkoper uitpakt om een auto te delen.

Doe de autodeeltest!
×

Contact