Rijden en laden

Hoe koppel en ontkoppel ik de deelauto aan/van de laadpaal?

Koppelen

Pak de laadkabel uit de kofferbak van de auto. Sluit de kabel aan op de laadpaal en de auto. Scan vervolgens de laadpaal met de laadpas uit de auto. Je ziet de kleur van groen naar blauw verspringen, wat betekent dat de auto wordt opgeladen. Leg het laadpasje vervolgens weer terug in de auto. Je ziet op het dashboard dat de auto ook echt geladen wordt. Als dat niet zo is, dan moet je het koppelen van laadpas en kabel herhalen.

Ontkoppelen

Haal de laadpas uit de deelauto. Deze vind je vaak in het middenconsole. Scan vervolgens de laadpaal met de laadpas uit de auto. Je ziet de kleur van blauw naar groen verspringen, wat betekent dat de kabel is ontgrendeld en de auto niet meer oplaadt. Je kunt nu de laadkabel uit de auto en de laadpaal trekken. Vergeet niet de laadkabel weer in de achterbak te leggen. Deze mag je nooit achterlaten. Leg het laadpasje vervolgens weer terug in de auto.

Krijg je de laadkabel niet los uit de auto? Sluit en open de auto nog eens met de app of het knopje in de deur. Vaak komt de vergrendeling dan wel los.

Contact

Sluiten icon

Ben je al autodeler en heb je ergens hulp bij nodig? Stuur dan een mail naar support@onzeauto.com.

Jouw gegevens en vraag:

Thank you! Your submission has been received!
Oeps.. er gaat helaas iets mis! Kun je het nogmaals proberen?