Autodelen met jouw VvE

Een groepje buren staan naast een nieuwe deelauto. Vanaf nu kunnen zij deze samen delen.

Bij veel VvE’s staat het verduurzamen van het appartementencomplex hoog op de agenda. Een van de makkelijkste manieren om hier concreet invulling aan te geven is het gezamenlijk delen van een of meerdere elektrische auto’s met bewoners in een besloten groep.

Verder lezen

Wil jij autodelen met jouw VvE?

OnzeAuto biedt het bestuur van een VvE de mogelijkheid aan om kosteloos een interessepeiling uit te zetten onder de bewoners van de appartementen. Als blijkt dat er na de interessepeiling voldoende belangstelling is voor deelauto’s binnen de VvE, dan bekijken we samen hoe we snel van start kunnen gaan! Dat levert extra ruimte op in de parkeergarage of op straat, want elke deelauto vervangt 5-7 eigen auto’s. Bovendien maak je een dubbelslag: van fossiele brandstof naar elektrisch en van eigen bezit naar gedeeld gebruik.

Aanmelden VvE

OnzeAuto biedt het bestuur van een VvE de mogelijkheid aan om een vrijblijvende interessepeiling uit te zetten onder de eigenaren van de woningen.

01
Deelinitiatief aanmelden
02

Interessepeiling

OnzeAuto maakt een vrijblijvende interessepeiling aan voor de VvE, zodat we kunnen peilen hoeveel mensen in de VvE een auto willen delen. Vervolgens stuurt de VvE de begeleidende e-mail met de link naar de interessepeiling door naar hun leden.

Rapporteren

Na 3 weken sluit de interessepeiling. OnzeAuto maakt een rapportage van de uitkomsten en deelt deze met het bestuur van de VvE. Op basis van de interessepeiling bepalen we hoe kansrijk het autodelen is binnen de VvE.

03
Buren in Den Haag staat op stoep om twee nieuwe deelauto's heen. Ze steken allemaal enthousiast hun vuist de lucht in.
04

Voorinschrijving

Zijn er voldoende deelnemers en mensen die een handje willen helpen? Dan kijken we samen naar de volgende stappen, bijvoorbeeld een voorinschrijving. Bij voldoende voorinschrijvingen plaatsen we één of meer elektrische deelauto's bij de VvE. Via de lokale pagina voor jou VvE is inschrijven heel eenvoudig.

Vraag een interessepeiling aan

Contact

Sluiten icon

Ben je al autodeler en heb je ergens hulp bij nodig? Stuur dan een mail naar support@onzeauto.com.

Jouw gegevens en vraag:

Thank you! Your submission has been received!
Oeps.. er gaat helaas iets mis! Kun je het nogmaals proberen?