De OnzeAuto playlist: voor én door autodelers

De OnzeAuto playlist: voor én door autodelers

Juli 2021

Wist je dat een potje karaoke in de auto naast heel gezellig ook goed is voor je gezondheid? Dat blijkt uit onderzoek van de universiteit van Gotenburg. Door te zingen in de auto komen er stofjes vrij die zorgen voor een gelukkig gevoel en helpen tegen stress en angstgevoelens. Win-win dus!

Bij OnzeAuto weten we allang dat zingen in de deelauto heerlijk is. Goede meezingers kunnen dan ook niet ontbreken. Speciaal voor de gebruikers van onze deelauto's, hebben we een opzet voor de OnzeAuto afspeellijst samengesteld op Spotify. Zo maken we jouw autorit nog leuker!

Zo wordt onze afspeellijst, ook jouw afspeellijst

Laat ons weten welke nummers je graag terugziet in de afspeellijst. Dit doe je door een mail te sturen naar samenslimrijden@onzeauto.com of een berichtje te sturen op een van onze social kanalen.

Heb je echt een favoriet? Door een mooie herinnering, of omdat je het gewoon een super lekker nummer vindt? We zijn heel benieuwd naar jouw reden. Als team van OnzeAuto hebben we alvast onze favoriet omschreven.

De favoriete meezingers van ons team

Nero - Promises (Vince)

Met dit nummer ga ik in mijn hoofd direct terug naar Nieuw-Zeeland. Iedere keer als we ergens reden waar het buitengewoon mooi was (en dat gebeurde nogal vaak), werd dit nummer expres weer aangezet. Het geeft zo'n ongelofelijke energie balans als je aan het rijden bent, dat je nog meer geniet van alles om je heen.

Dire Straits - Telegraph Road (Marcel)

Dit nummer zet ik graag op in de auto, als ik ergens een succesje heb geboekt. Bijvoorbeeld een nieuw klant of een mooi nieuw contract. Voordat ik zo’n succes met iemand deel, geniet ik eerst zelf even door dit nummer heel hard op te zetten. Het heeft een fantastische opbouw en je komt in een mooie flow. En doordat het nummer lekker lang duurt, kun je extra lang nagenieten!

Gotan Project - Diferente (Bram)

Zo’n 20 jaar geleden deelden we nog geen muziek via spotify maar had iedereen nog zijn eigen CD-tje! Hoe ouderwets is een CD-tje nu! Maar in 2001 kreeg ik van een goede vriend het CD-tje La revancha  del Tango van Gotan Project, een band uit Parijs met Zuid-Amerikaanse invloeden. Dat jaar ging ik met mijn geliefde (en een) Saab Cabrio (bouwjaar 1993, bezine, hoe ouderwets is dat!)) naar Schotland en heb daar lekker een week door de Schotse Highlands getoerd. Het was de hele week fantastisch weer, de hele week kon het dakje open. Het CD-tje van Gotan Project op de achtergrond (en soms op de voorgrond) droeg bij aan het fantastische gevoel. Muziek en mobiliteit geven ons vrijheid. Vooral als je alleen de lusten hebt en niet de lasten!

Acda en de Munnik - Het Regent Zonnestralen (Sanne)

In de weekenden ben ik normaal gesproken te vinden op het voetbalveld en in de kantine als vrijwilliger of met een biertje in mijn hand. Foute, voornamelijk Nederlandstalige kantinemuziek aan. Je moet er van houden. En ik vind het heerlijk! In de auto geniet ik de laatste tijd dan ook het meest van Nederlandstalige muziek. Volume harder en keihard meezingen alsof ik weer in de kantine sta. En Acda en de Munnik doet het natuurlijk altijd goed..

Queen - Bicycle Race (Otto)

Wist je dat autodelers vaker de fiets pakken? Ze gaan namelijk veel bewuster om met hun mobiliteit en pakken de auto niet meer puur uit gemak. Als wielerliefhebber vind ik dit natuurlijk een hele mooie bijkomstigheid. En als ik dan toch in de auto zit, dan kan ik met dit nummer van Queen alweer uitkijken naar mijn volgende rondje op de fiets.

Je kunt de afspeellijst nu luisteren en volgen op Spotify.

Contact

Ben je al autodeler en heb je ergens hulp bij nodig? Stuur dan een mail naar support@onzeauto.com.

Jouw gegevens en vraag: