Een stoeprandtoernooi of stoepkrijtwedstrijd organiseren

Een stoeprandtoernooi of stoepkrijtwedstrijd organiseren

September 2023

Op 23 september is het weer Burendag. Wellicht heb jij samen met je buren al iets georganiseerd of misschien willen jullie nog iets ondernemen. Hoe dan ook: het organiseren van een stoeprandtoernooi of stroepkrijtwedstrijd is een beide situaties een ontzettend goed idee!

Voor alle buurten die via OnzeAuto samen auto’s delen hebben we twee draaiboeken gecreëerd voor het organiseren van deze evenementen. Achteraf bedachten we ons: waarom delen we dit ook niet met de rest van Nederland?

Stoeprandtoernooi

Nodig jong en oud uit de buurt uit voor een gezellig stoeprandtoernooi. Laat zien wat er allemaal mogelijk is als we samen die fysieke ruimte weer terugeisen. Leer de kids die nog nooit van dit spelletje hebben gehoord hoe het moet, en laat de volwassenen even teruggaan naar hun jeugd in een gescheiden kids- en volwassencompetitie. Een middag vol plezier gegarandeerd!

Draaiboek downloaden (PDF)

Stoepkrijtwedstrijd

Laat jullie ideeën de vrije loop tijdens een stoepkrijtwedstrijd en teken jullie wensen op de grond. Na een middag vol creativiteit kunnen jullie samen bekijken welke ideeën het gaafst zijn. Wat willen jullie graag in jullie buurt? Wie heeft de meest te gekke plannen? Zorg dat je foto's maakt van al jullie kunstwerken!

Draaiboek downloaden (PDF)

Namens Team OnzeAuto wensen we jullie alvast heel veel plezier!

Contact

Sluiten icon

Ben je al autodeler en heb je ergens hulp bij nodig? Stuur dan een mail naar support@onzeauto.com.

Jouw gegevens en vraag:

Thank you! Your submission has been received!
Oeps.. er gaat helaas iets mis! Kun je het nogmaals proberen?