OnzeAuto en GoodMoovs slaan handen ineen

OnzeAuto en GoodMoovs slaan handen ineen

Januari 2023

Sinds afgelopen maand maakt OnzeAuto gebruik van het GoodMoovs platform voor het delen van elektrische auto’s en het beheren van de voertuigen. De afgelopen weken zijn alle deelauto's en autodelers omgezet naar het GoodMoovs platform en de nieuwe OnzeAuto app. De samenwerking biedt zowel OnzeAuto als GoodMoovs de mogelijkheid om de komende jaren flink aan de weg te timmerenen door te ontwikkelen.

Met het innovatieve platform van GoodMoovs wordt de unieke community aanpak van OnzeAuto in de komende jaren verder doorontwikkeld. Volgens directeur Marcel Kloprogge komt de samenwerking precies op het goede moment: “We groeien hard en GoodMoovs sluit daar goed op aan. Je kunt zien dat GoodMoovs ervaring heeft met de exploitatie van deelvoertuigen en het delen van elektrische voertuigen. Samen wordt de reserveringsapp doorontwikkeld met meer voor OnzeAuto relevante functionaliteit. Daarnaast legt OnzeAuto met de overname van bestaande exploitaties van GoodMoovs een stevige basis in Limburg.”  

De samenwerking geeft GoodMoovs ook nieuwe mogelijkheden. “We zijn blij dat we een snelgroeiende deelaanbieder aan ons platform hebben mogen binden. De overdracht van de locaties in Limburg en Brabant geeft ons de mogelijkheid om ons volledig te richten op de verdere ontwikkeling van het platform ten behoeve van onze opdrachtgevers”, aldus directeur Edward Bongers. De ambities van GoodMoovs gaan ook tot over de grens, waar hard gewerkt wordt aaneen opschaling naar duizenden deelauto’s in samenwerking met internationale partners.

Sittard-Geleen als eerste gemeente over van GoodMoovs naar OnzeAuto

De komende tijd zullen bestaande locaties in Limburg en Brabant waar GoodMoovs, in samenwerking met Stichting Limburg Elektrisch en Stichting Brabant Elektrisch, momenteel deelauto's aanbiedt worden omgezet naar OnzeAuto. Gemeente Sittard-Geleen is de eerste gemeente die per 1 januari 2023 is overgestapt.

Met de overstap naar OnzeAuto verduurzaamt de gemeente niet alleen haar eigen vervoer, maar geeft het ook een belangrijke impuls aan het op gang brengen van duurzame deelmobiliteit in Sittard-Geleen. De auto’s komen namelijk ook beschikbaar voorde inwoners en organisaties binnen de Gemeente. OnzeAuto wil het gebruik van deelmobiliteit in de gemeente graag helpen stimuleren. In overleg worden de eerste vier elektrische deelauto’s in Sittard-Geleen geplaatst.

Over GoodMoovs 

Met meer dan 500 actieve deelauto's is GoodMoovs nu al één van de grootste platformen voor elektrische deelauto's in Nederland. Onderscheidend aan het GoodMoovs platform is de focus op elektrische deelmobiliteit met dedicated laadinfrastructuur -ook wel bekend als "station-based". Dit stelt GoodMoovs in staat om smart charging en 'vehicle to grid' technologieën toe te passen, waarmee deelauto's niet alleen een oplossing zijn voor mobiliteit, maar ook een essentieel onderdeel gaan uitmaken van het energiesysteem van de toekomst.

Meer weten over GoodMoovs? Neem een kijkje op hun website.

Contact

Sluiten icon

Ben je al autodeler en heb je ergens hulp bij nodig? Stuur dan een mail naar support@onzeauto.com.

Jouw gegevens en vraag:

Thank you! Your submission has been received!
Oeps.. er gaat helaas iets mis! Kun je het nogmaals proberen?